Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krówka mlekówka

poleccie mi dobry fluid

Polecane posty

Gość krówka mlekówka

...czy tez podklad - jak kto woli :) Mam jasna karnnacje i szukam dobrego podkladu, ktory by wygladal NATURALNIE a nie ja u panienek solarek... Aha - jako studentka powiem, ze cena nie jest mi obojetna... :)

sama jestem studentka kupuje podklady i matujace i rozswietlajace Lirene (irena eris) super sie wchlaniaja sa lekkie a do tego sa i bardzo jasne

Gość kollllllllllllllllllllllllllll
a jaką masz skóre? Tłustą czy suchą?

Gość ewelinka22
Ja jak jeszcze używałam podkładu (zimą tego roku i cały drugi rok studiów), to był to matujący (teraz zmienili opakowania i jest dodatkowo z jedwabiem) Constance Carroll, kosztuje 8 PLN, poj. 40 ml, dużo kolorów do wyboru, większość dla dziewczyn o jasnych karnacjach. Udanego zakupu! :)

Gość Moje odkrycie to Rimmel
Recover, zapłaciłam w Rossmanie 27zł. Ale jest naprawdę dobry, polecam :)

Gość Carmaa
Rowniez polecem Lirene:) Jak dla mnie swietny!!:) i bardzo polubilam opakowanie z dozownikiem:)

Gość krówka mlekówka
cerę mam mieszaną / tłustą - nie wiem, jak to dokladnie okreslic wiec cos w okolicach tego . Dziekuje za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi :)

Gość ja mam naprawdę jasną cerę
i te Lirene itd., Rimmel sa strasznie pomarańczowe albo żółte:o Wszystkie są za ciemne, najwyżje najjaśniejszy Recover jest dobry na lato... Ale jak się mało nałoży. Zostają mi tylko podkłądy Kanebo, Lancome i Clinique:( Ale że używam małych ilości, mogę sobie pozwolić raz na rok.

polecam Loreal, matt, ładne jasne kolory, bez efekty maski

Gość jjiji
ja polecam podkład rozświetlający AA używam juz 2,5 roku i jet bardzo dobry, cena około 12zł

Gość jjiji
ja polecam podkład rozświetlający AA używam juz 2,5 roku i jet bardzo dobry, cena około 12zł

Gość Adiunkt Urologii
Polecam mocz. Tani i skuteczne. Patrz na temat o urynoterapii.

Lirene, cera tłusta/mieszana: City matt (z dozownikiem) 18zł Nature Matte Foundation 12zł cara normalna/ sucha?: Shiny Touch 18zł Jest jeszcze kryjący, ale to jakiś niewypał. Pozostałe świetne:D

Gość avonn
ja polecam podkład avonu rozświetlajaco-antystresowy,taki z dozownikiem. Jest po prostu rewelacyjny,mimo iz nie mam dobrego zdania o produktach tej firmy. w promocji kosztuje jakies 19 zł

Gość astor anti shine ok 20zł
jasny kolor 01, nie tworzy maski, wygląda naturalnie z serii AA mialam najjaśniejszy odcien i wcale nie byl taki jasny:/

Gość Soraya antybakteryjny
mimo, ze na opakowaniu jest napisane, ze dobrze kryje nie jest to prawda. On slabo kryje, wyglada bardzo naturalnie i naprawde nie widac go na twarzy, ale slicznie pachnie, ladnie matuje, nie zatyka porow, nie powoduje powstawania krostek czy tez zaskornikow, a tym isntiejacym naprawde pomaga. Goraco polecam, poniewaz probowala juz wielu z rozniastych przedzialow cenowych, ale dla mnie ten jest np. 10 razy lepszy niz tak niby swietny La Roche Posay wygladzajacy, dlatego bardzo polecam. Cena ok. 13 zl.

Gość Soraya antybakteryjny
dodam jeszcze, ze sa 4 odcienie, ale do cer jasnych (jak moja) polecam 01 jasny bez lub 02 cieply bez.

Gość ale one i tak nie są jasne
:o Te podkłady AA czy Eris są strasznie ciemne, mają sztuczny odcień. Jak ktos jest blady, wygląda to tragicznie.

Gość taki z ciebie
to prawda, AA sa ciemne, Erisa nie znam, ale popieram Soraya. Jest swietny i ma 2 jasne kolorki (te wyzej wspomniane)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup