Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata31

cześć

Polecane posty

Gość agata31

Witajcie, Jestem samotną mamą dwójki maluszków. Teraz już śpią. Chciałam was zapytać jak sobie radzicie z samotnością, to znaczy bez faceta u boku. Przecież nie można wiecznie spędzać popołudni na rozmowach z trzylatkiem i roczną dziewczynką?

Witaj Agatko Nie jestem samotna mama..Tzn. mama tak ale moja rodzina jakos sie trzyma.Bywa tak i siak ale poki co -razem. Chcialam Ci tylko powiedziec ze podziwiam takie kobiety jak Ty ktore-poprostu daja rade.Moge tylko sie domyslac jak bywa trudno i pewnie tez smutno. Wierze ze swiat jeszcze wiele Ci moze zaoferowac i Twoje zycie napewno sie zmieni. Faceci przychodza i odchodza ...masz za to dwa wspaniale skarby ktore tam spia niedaleko. Znajdzie sie taki ktos kto zobaczy w Tobie te wspaniale cechy ktore posiadasz. Trzymam kciuki z calych sil.Wiele szczescia i spijcie dobrze!

Gość kdjdksk
Agatko jest tu topik dla samotych mamuś, tam na pewo zajdziesz kobitki w Twojej sytuacji:) Wielki szacuek dla ciebie podziwiam mamy wychowujące same dzieci., Musicie być bardzo silne....