Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka a nie inna

ja go kocham i on mnie ale nie mozemy byc razem

Polecane posty

Gość taka a nie inna

Heh jestesmy ze soba ponad pol roku.. Wczesniej dwa razy bylismy ze soba ale on mnie zakazdym razem zranil ale mimo to sprobowalismy po raz trzeci poniewaz kochalam go.. Teraz przez te pol roku bylo na prawde dobrze, starsznie sie zaangazowalam i pokochalam go.. Ale teraz on chce sie rozstac bo..pochlonelo go tworzenie muzyki i ideologia z tym zwiazana ktora koliduje ze zwiazkiem.. Nasz zwiazek byl bardzo zaangazowany mielismy pewne pleny ze soba zwiazane, najgorsze jest to ze strasznie go kocham nadal i nie wyobrazam sobie bycia \'bez siebie\':( on pomimo wad jest moim \'idealem\', ma cechy ktore na prawde kocham.. Nie wyobrazam sobie rozstania tymbardziej ze bede musiala widywac go na codzien..:( On powiedzial ze jesli nie JA to nikt inny.. ale chce sie rozstac bo chce malsymalnie zaangazowac sie w muzyke.. Co mam zrobic.. Nie potrafie odpuscic..:(

Gość taka a nie inna
co mam zrobic w tej sytuacji jak sie zachowac..?doradzcie cos:(

Taka a nie inna----> Współczuje Ci ale myslę, że on ma cos nie tak z głową... muzyka ważniejsza od człowieka?? Nie rozumiem tego. Wiem ze łatwo sie mówi, ale on nie jest widocznie Ciebie wart:-( Mówie tak bo sama duzo juz przezyłam...

Gość tylko ja___
jesli go kochasz pozwol mu odejsc.... nie mozesz go zatrzymac przy sobie na sile.. byc moze wybral by Ciebie jakbys cos zrobila zeby go przekonac,ale muzyka zawsze bedzie dla niego waznejsza niz Ty, a nic nie powinno byc wazniejsze od ukochanej osoby. Wiec bedac z nim cierpailabys jeszcze bardziej, a on byc moze nigdy by Ci nie wybaczyl gdyby nie mogl sie do konca realizowac przy Tobie.. Wiem ze latwo sie mowi, ze czasem naprawde trzeba pozwolic odejsc, jesli osoba ktora kochasz tego wlasnie chce... Przykro mi

Gość affffka
heh ale on moze realizowac sie bedac ze mna.. nawet gdyby zaangazowal sie w to na max i nasz zwiazek moglby ucierpiec przez to..

Gość tylko ja___
ale widocznie on nie potrafi sie zaangazowac calkowicie z muzyke bedac z kims.. a moze jest to tylko wymowka i nie chce byc z Toba.. nie wiem ale wiem,ze jesli ktos czegos chce i sie go kocha to trzeba mu to dac,a nie walczyc na sile i robic cos wbrew osobie ktora sie kocha.. "nie warto kochac za dwoch"

Nie opuszcza sie kogos, kogo sie kocha!! bynajmniej nie z takiej przyczyny!! przeciez to chore. Jak sie kogos kocha, to nie mozna zyc bez tej drugiej osoby;// dziwne zachowanie ;// dziwny koles ;// widocznie nie docenil tego co ma, a Ty sobie glowy nie zawracaj, bo skoro Cie zostawil z taka latwoscia, to chyba, to nie jest Twoj ideal ;/szok, co za tupet;/ lepiej poczekac, zwiazac sie z kims kto swiata pozna nami nie widzi i jakikolwiek problem nie bedzie stanowil pretekstu do zerwania, tylko bedzie do przezwyciezenia! DUZO SZCZECIA 🌻

Gość tylko ja___
no wlasnie, Nuśka_dWaCzTeRy ma racje.. jesli sie kogos kocha naprawde to nie zostawia sie kogos z byle powodu, a dla mnie to nie jest powod do zerwania tylko glupia wymowka.

Gość kto - ona ja
hm.. czytając dochodze do wniosku ze twoj facet chce tworzyc muzyke napewno niekomercyjna - pewnie jakis metal. Moge sie mylic ale sadze tak na podstawie 'ideologizacji'.. a jesli chodzi o ideologie to jest jednak powazna sprawa (sama mam wielu znajomych facetow ktorzy graja taka muzyke i opowiedzieli mi cos niecos o tym). Wszystkie tutaj macie troche racji ale widze ze nie znacie meritum problemu jesli twoj facet mowi ze nie moze z toba byc wcale nie ozancza to ze cie nie kocha - wychodziloby na to ze poprostu albo nei jest dojrzaly do powaznego zwiazku i zaangazowania albo ta muzyka ktora chce tworzyc to cel jego zycia skoro podjal tak radykalne kroki. Odczekaj chwile.. jesli go kochasz a nadal bedzie chcial odejsc w swoja strone, nie zatrzymasz go.. odpowiedz jaki gatunek muzyki 'uprawa' twoj luby.. wtedy moge rozwinac temat (z tego co obserwowalam i co znajomi mi mowili na ten temat)

Gość affffka
'kto-ona ja' tak.. on angazuje sie w metal a dokladniej black metal, wiem w zwiazku z tym co kieruje jego pogladami chociaz wiem ze to dopiero zaczyna sie w nim rozwijac.. nie moge sie z tym pogodzic bo jest heh moim 'idealem' ja sama slucham tego rodzaju muzyki , moze bardziej death metalu ale w jego przypadku chodzi o cos wiecej niz 'sluchanie'.. do tej pory bardzo angazowal sie w zwiazek i bylo miedzy nami na prawde dobrze.. a nagle to.. a ja bardzo go kocham..