Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teordzia

to poprostu nienormalne

Polecane posty

Gość teordzia

u mnie w szkole w pierwszej klasie, taki koles co nie zdał, napisał na gronie do swoich kolezanek (nowych) ze jak sie nie uspokoją na lekcjach to je wywalą, bo on zna troche tą szkołe i wie jak jest (w sumie ma racje) a one te panienki, takie gówniarskie dziweczki, co pija do upadłego, wciągają fete i myslą ze są niewiadomo jak zajebiste nasłały na niego 6 kolesi i go zlali po szkole.... poprostu szok! nie dość ze za takie coś, to jeszcze 6 na jednego!! :o :o :o a potem na gronie jeszcze pisały bezczelne ze jak jeszcze cos im napyskuje to będzie miał powtórke z rozgrywki tylko tym razem na 6+ az mnie nosi!!!to sie nazywa frajerstow poprostu! brak honoru! brak jakich kolwiek wartosci w sobie! ja to bym na jego miejscu w ogole to wydrukowała z grona i poszła na obdukcje a potem na policje! ale on nie chce bo by miał wtedy gorzej przerąbane.. do czego to dochodzi!!!

Gość teordzia
uu nikt sie nie pokusił o komentarz? :(

Gość _ona
to sie nadaje na policję, to wszystko i tak sie powinno stać, byłyby mniej bezkarne na drugi raz

ta ale wieciec co sie stanie chlopak zglosi policja nie rozwiarze sprawy i bedzie 6++++ za to ze doniusl bo dzis jest tak ze kazdy nic nie widzi nic nie slyszy bo go moga za to zabic

Gość teordzia
smutna prawda :/

Gość _ona
właściwie ci agresorzy dostali informację, że jest to jak najbardziej skuteczny i właściwy sposób załatwiania spraw, a groźby właśnie miały spowodować, zeby nie doszło to na policję, bo zwyczajnie sie bały o swoje tyłki no i im sie udało z moich obserwacji wynika, ze zgłoszenie na policje daje skuteczną ochronę....jako jedyne :) właśnie poprzez szum, jaki sie robi wokół sprawy, bo wtedy wiadomo od razu, kto jest podejrzany i kogo nalezy pytać, nękać, ścigać i karać i przestępcy o tym wiedzą.... dlatego zastraszają.....

Gość teordzia
ja bym poszła na policje.. gdyby to mnie oczywiscie dotyczyło :o a tak to się nie wtrącam.. juz mnie tego zycie nauczyło. a tak propos tak mnie takie panienki wkurzają!!!! :o :o :o wożą sie po tej szkole jak niewiadomo co zastraszają, myslą ze są fajne bo cpają i piją.. a towarzystwo mają poprostu w deche..chłopaczki po 15, 16 lat.. :o

Gość _ona
groźby są KARALNE, a w tym przypadku dowód jest wręcz NAMACALNY, bo w sieci ludzie nie są anonimowi nawet jak pod postami podpisują sie tylko nickiem... kto to powiedział: człowiek człowiekowi wilkiem" ? powinny wyleciec ze szkoły i miec kłopoty za podżeganie do pobicia, czyli współwina

Gość co sie nie robi na tym swiecie
:-O

Gość anonimowy nikt
Swiat schodzi na psy. A my razem z nim:O

Gość złośliwa jestem
Ostatnio byla inna afera z gronem. Dzieciaki porobily sobie nicki jak nauczyciele i wypisywaly rozne niecenzuralne rzeczy. Zgadnijcie co sie dzialo jak jakis prymus wszystko wyjawil:D

Gość _ona
zawsze mnie zadziwia, jak mało rodzice wiedza o swoich dzieciach i jakim pewnym głosem matki mówią: o nieeee, mój syn w zyciu by tak nie zrobił :) wtedy czuję dla nich litość....

Gość z tą wersją o policji
i donosicielkstwie to smutna prawda, niby tak wlasnie nie powinno byc, by sie strachac jakichs kretynow... no ale ze nie ma za bardzo innej drogi moze warto poszukac 10 kumpli którzy natłuką tamtym a ;potem małym dziwkom, bo tacy ludzie znaja tylko jedno prawo jak widac - prawo piesci :O

Gość z tą wersją o policji
nie, w sumie to ja bym tym dupodajkom tak obiła geby ze nie tylko by nie poskarzyły sie nikomu bo nie mogłyby przez jakis czas mówic ale bo by srały ze strachu :/