Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwaa teatry

Dzis zdjęłam z palca całą swoja przeszłość

Polecane posty

Gość Dwaa teatry

Zaczynam zyc,swoja histora ,ja jako główny bohater Tak trudno było mi podjąć decyzje Nie czuję sie wcale szczesliwsza ale CZUJE

ale czujesz ze to co cie tlamsilo juz odeszlo w przeszlosc to jest dobre

Gość Dwaa teatry
Tak ,to było dziwne uczucie To tak pokazał mi tylko jedną droge a cała reszta była pod wysokim napięciem

czasem najbardziej radykalne rozwiazanie jest naj lepsza droga zeby skochyc leciec az spadniesz na mieki puch tylko czasemi jest pod nim twardy beton ale wszystko lepsze niz stac w miejscu gdzie tylko bol a w srodku nicosc

Gość Dwaa teatry
Chyba ta nicosc najbardziej bolała,albo przeszkadzała bo przecież nie czułam..

najgorzsze w tym bolu jest to ze nie boli. a moze boli ale tak subtelnie tak podchodzac zabierajac resztki radosci by pochlanac w odchlan tej zinmej nicosci

Gość Dwaa teatry
Jeśli to Twój tekst to jest genialny Tak właśnie czuje,czułam A co powiesz na chwile w których nadal sie boje tak jakbym moj czas na szczescie juz minął, już za pózno...

moj. czasem potrafie ubierac mysli w ladne slowa. strach kazdej nocy i dnia. otwierasz oczy i placzesz ze strachu ze kolejny dzien nic nie przyniesie ze wszystko co bylo bylo pustka jedynie namiastka zycia kiedy sie konczy kolejny dzien a slkonce zachodzi za horyzont znowu lzy plyna w ta sama poduszke w zalu za tym dniem co minal

Gość Dwaa teatry
Tak,czytam Twoje słowa,słuchając siebie samej To piękne i takie prawdziwe ze znowu zaczynam sie bac Troche mnie pociesza ze moze nie ja sama .nie tylko ja..ale nie przynosi nadziei na jutro

przynosi bo to bylo dawno temu. przynajmiej teraz wydaje mi sie dawno temu. teraz jestem szczesliwa.

Gość Dwaa teatry
Podaj prosze jakies wskazówki

Gość Dwaa teatry
Tak choc wiem ze to trudne

hmmmmmm nie mam pojecia.... chyba zyc i czerpac z zycia jak najwiecej zmienic sie zmienic wszystko wokol nawet odbicie w lustrze poznac nowych ludzi dla mnie bylo wazne poczuc sie znowu piekna a pozniej w dalekim kraju daleko od mojego zycia poznalam kogos z kim chce juz zawsze byc i jestem szczesliwa

Gość Dwaa teatry
Gratuluje,zazdroszcze i dziekuje

mam nadzieje ze ty tez bedziesz. wiem tylko jedno jesli sie czegos bardzo chce i bardzo stara o to to wszystko jest mozliwe

tylko ze ja w sumie dzieciak jestem z wielkimi planami. ale w uczuciach chyba wszyscy sa rowni. nie boj sie szczescie jest dla wszystkich trzeba tylko uswiadomic sobie ze kazdy moze po nie siegnac

Gość Dwaa teatry
Gratuluje zatem Twoim rodzcom tak mądrego dzieciaka

hmmm ta nie wiem co na to moji rodzice ale nie sadze zeby mieli o mnie tak pochlebne zdanie. :P:P raczej jak mowilam umiem ladnie mowic. i ubierac w slowa mys;li nic pozatym:P:P dwa teatry jak mija dzisiejszy dzien?? mam nadzieje ze cieszysz sie sloneczkiem jak ja:P:P