Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos korzysta z

Czy jest ktos kto korzysta z Tele2? zbieram opinie.

Polecane posty

Gość czy ktos korzysta z

Gość jutro
czyli w poniedziałek i wtorek w tvn w programie UWAGA będzie pokazane w jaki sposób Tele2 podstępnie zawiera umowy z nieświadomymi niczego ludźmi. Reporterka tvn przeszła szkolenie, w którym się manipuluje rozmówcą. Wystarczy że powie on słowo tak, zgadzam się, aby komputerowo przerobić nagranie że niby klient się zgadza na umowę z Tele2 odbierając jedynie telefon. Powinna być na początku rozmowy informacja że dzwonią w celu zawarcia umowy przez telefon, co od stycznia 2006r jest niestety zgodne z prawem. Tymczasem możemy usłyszeć w słuchawce że dzwonią do nas z TP lub innego podmiotu a nie domyślamy się że chodzi o Tele2. Mówią np.tak: czy zgadza się pan/pani na przesłanie naszej oferty o warunkach umowy na pana/pani adres domowy? Najlepszym wyjściem jest się rozłączyć lub też zadawać bardzo szczegółowe pytania skąd do nas dzwonią, co to za firma, jaki ma cel ta rozmowa, skąd mają nasze dane osobowe itp. Oczywiście jeśli już podejmujemy taką rozmowę pamiętajmy aby ani razu nie użyć słowa tak, zgadzam się, tak, może pani przesłać, tak, mogę się zapoznać.... Będzie to trudne dla kogoś kto nie zna tajników szkolenia rozmów z klientem przez telefon, kto np nie pracował w call center. Co ciekawe w centrali Tele2 w Szwecji nikt nie chciał nawet spotkać się z tvn uwaga przez tydzień czsu. W kraju gdzie nawet premier gdy masz jakieś zapytanie zobowiązany jest udzielić odpowiedzi a Tele2 ma dobrą renomę, akcje na giełdzie od ok. 10 lat... We fragmencie reportażu osoba z kierownictwa Tele2 w Polsce na pytanie tvn uwaga dlaczego udało im się nagrać i udowodnić ten proceder odp że są dobrzy...

Gość hfgh
A ja gwiżdze na to co mowią o Tele 2. Korzystam z ich usług juz dłuzszy czas i jestem zadowolona. Dodatkowo mam darmowe soboty

Przykre to bardzo, że w naszym kraju wszystko prędzej czy później staje się przekrętem.