Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnie zaskoczona

Nie chce mieć dziewczyny, woli być sam!

Polecane posty

Witam! Poznałam fantastycznego chłopaka, byliśmy ze sobą okoła miesiąca. Fakt, że często się nie spotykaliśmy, bo praca itp... ale były często telefony. Doszło nawet do tego, że zaczął snuć marzenia co będzie za 40 lat, pewnego razu poinformował mnie, że jak tak dalej będzie między nami dobrze, niedługo będzie mi mówił, że mnie kocha. Mieliśmy zobaczyć się wczoraj, a on zadzwonił do mnie i powiedział, że na razie nie chce się z nikim spotykać, że nie chce mieć dziewczyny, lubi być sam. Powiedział także ze ma duzo problemow itp. I jak ja mam to wszytsko rozumieć?? Powiedział, że jedzie się spotkać z kumplami. Próbowałam mu wytłumaczyć, że jeśli chodzi o to, to dla mnie może sie spotkac z kumplami- ja szanuje jego wolnosc i powiedzialam zeby nie traktowal bycia ze soba jako obowiazku ze trzeba sie spotykac, jak woli sie zrobic cos innego. Ale on dalej uparcie przy swoim, ze ja chyba nie rozumiem, ale on nie chce sie spotykac z dziewczynami.... Co Wy o tym sadzicie kochane? Czy myslicie ze przemysli to i bedziemy razem? dlaczego oni tak robia?? :(

Gość 40-latek
a po co mu kobieta? sprawy łożkowe może załatwiać bez stałej partnerki kobieta to wiecznie zajęta łązienka, syf w domu, wieczne narzekanie, zabieranie pilota, a z biegiem czasu przedszkole istny dom wariatów ja bym sie 2. raz w to nie wpakował

Dziewczyny co o tym sadzicie? Miala ktoras z Was taki przypadek?? :(((

Gość moj byly tak zrobil
skad jestes? moze to on bo wszystko by pasowalo

z pomorskiego a Ty?

Gość moj byly tak zrobil
z pludnia polski :)

Gość majaaaaaa
po prostu Cie sciemniał a teraz stwierdził że nic z tego i nie chce muy się z Tobą jednak spotykać :/ każdy facet zanim sie zakocha to i tak gada bzdury typu co bedzie za 40 lat ... ze niedlugo bedzie Ci mowil ze Cie kocha.. sciema nic wiecej.. jakby czul cos naprawde to by Cie nie zostawil proste.

Jak sobie z tym poradzilas? Zrozumialas dlaczego tak zrobil? Jak zareagowalas? Odzywal sie jeszcze? Mojemu zalezy zebym nie byla na niego zla, widac ze jako taki kontakt chyba chce utrzymac, ale spotykac sie nie chce....

moze emocjonalnie nie dorosl jeszcze do zwiazku. niektorzy faceci lubia \"pogdybac\" co bedzie kiedys, bo licza na to ze dziewczyna na to poleci. mogl (sam lub z pomoca kolegow) uswiadomic sobie ze jeszcze ma czas na zwiazek i woli poszalec przy piwie. to nic ze bedziesz mu dawala wolna reke, niektorzy faceci i tak maja lek przed wiazaniem sie z kobieta bo uwazaja ze predzej czy pozniej ich beztroska wolnosc sie skonczy.