Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vichy

jaki krem w wieku 28 lat?

Polecane posty

Gość Vichy

to pytanie właściwie do dziewczyn w moim wieku.(28 lat)jak dbacie o skórę zeby sie nie starzała tak szybko, zeby opóznic proces starzenia..Ostatnio kupiłam krem vichy Myiokine,nie wiem moze cos pomoże..stosuje też codziennie piling na twarz-z fusów kawy ale nie wiem czy powinnam.Jak wy sobie radzicie, co stosujecie?

Gość ja stosuję
Mam 26 lat. Stosuję kremy głęboko nawilżające Hydrofirming z AVONu rzeczywiście nawilżają, szybko się wchłaniają i buzia się po nich nie świeci. Po oczyszczeniu twarzy używam też maseczki błotnej z minerałami detoksykuje i ujędrnia.

Gość piipioouou
polecam serir dotleniajaca Soraya..po 25 roku,przeciw starzeniu sie skóry

Gość Nikitka...
Ja serii dotleniającej Soraja nie polecam. Miałam kiedyś maseczkę z tej serii i okropnie wysusza i złuszcza naskurek. Okropne, zero nawilżania:O Obecnie używam Soraji dla cery naczynkowej, nawilżający na dzień, półtłusy na noc. Super i polecam:)

Gość 27 lat
Polecam kremy na bazie glinek, jak również maseczki.

na dzień używam wysokich filtrów. na noc - kwasy lub krem nawilżający. peelingu nie powinno się używać codziennie. a jeśli masz cerę naczynkową, to ten z kawy jest wykluczony.

Gość a jaaa
mam 27 lat i nie uzywam jeszcze zadnych przeciwzmarszczkowych ksmetykow, bo moja cera ich nie akceptuje. Zreszta w sumie prawie zadnych kremow nie uzywam oprocz koloryzujacego Vichy. Wiem z doswiadczenia, ze o cere trzeba dbac, ale nie szalec z iloscia kosmetykow. Poza tym cera cerze nie rowna: nie metryka sie liczy czy stosowac przeecizmarszczkowe czy nie, a liczy sie stan i potrzeby skory. Ja narazie nie uzywam nic przeciwzmarszczkowego i nie planuje przez najblizszy czas.

a ja odkrylam sekret.. trzeba sie wysypiac... wiem brzmi banalnie, ale prawda jest aka ze odkad klade sie spac naprawde wczesnie, zapewniam sobie min (!!!) 8 godzin snu i to w przyzwoitych godzinach typu od 22 a nie od 1 w nocy moja cera wyglada o niebo lepiej niz jak kladlam sie ok 12-1. mam 29 lat i naprawde minimalna ilosc zmarszcek mimicznych o normalych juz nie wspomne.. nawet nie wiem co to! :D

Gość mam 27 i nie mam zmarszczek
Zużywam drugie opakowanie kremu na noc Botoskin Bielendy. Buzia jest po nim bardzo promienna i gładka a krem kosztuje ok 10 zł.

w wieku 25 lat używam kremu nawilżającego z Garniera do cery mieszanej, zastanawiam się nad Vichy Oligo - 25