Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiecej prosze

RANKING ANTYDEPRESANTÓW!!!

Polecane posty

Gość .........-

Gość Anke.
Asentra Seronil = prozac, bioxetin (fluoksetyna)- przy depresji, bulimii, bordeline Absolutnie nie polecam anafranilu !

Gość Parskaj sobie do woli
Sam/a jestes zalosny, jak czytam twoja wypowiedz to mi sie rzygac chce, ze musze zyc wsrod takich debili, laikow jak ty ! Nic nie wiesz o chorobie, inaczej bys tak nie pisal/a Leki to jedno, nie zalatwia sprawy, musi byc terapia, wsparcie, praca nad soba, sam lek nie zalatwi sprawy

Gość uuuuupppp

Gość rahim
ja biore lek elenium i fluoksytyne ale po odstawieniu wszystko wraca przyjmuje je w stanach lekowych

Gość mi-mi
wazne,jest aby nastawic sie pozytywnie do leku,wtedy zadziala! Wiem cos o tym 3 lata leczenia...

Gość mi-mi
ps. Fluoksytyna-rewelacja. .na poczatku czulam sie niezle nabrana,ale po 2-3 tyg bylo NORMALNIE!dostawalam jeszcze afobam i depakine chrono 3oo,ktora z fluo dawala dobre efekty,ale sama depa to lipa. Na bezsenne noce hydroxyzyna..

Gość mi-mi
a co do kolesia,ktory ma breche z brania lekow,to mam dobra rade,zeby sam sie przebadal..byc moze jest jeszcze szansa na wyleczenie??

Gość najlepszym antydepresantem dla
mnie jest PIWO :D I zdrowe przynajmniej... a nie faszerowanie sie dragami :P

Gość hilo
i powyższa wypowiedź najlepiej świadczy nie tyle o piszącym te słowa , co o o problemie tych, co muszą się z takimi opiniami zadawać. poczytaj sobie bezmózgi chłopczyku/dziewiczynko o problemie depresji a potem zamknij dzióbek, słońce, bo jak ciebie dopadnie ta lub inna choroba- a nigdy nie wiesz co cie czeka- to będziesz marzył o pomocy i wsparciu, terapii, rozsadnym lekarzu i jak to protekcjonalnie piszesz "dragach" tez.

Gość zoloft
A mnie lekarz przepisał SymfaxinER, ktoś ma z tym doświadczenia? Dodatkowo Sedam 1/4 tab 3 x dziennie. bardzo proszę o odpowiedź.

Gość antydepresanty tylko początkow
o wykazują działanie antydepresyjne potem wręcz przeciwnie - jest deprecha na maxa ludzie często myślą, że oszaleli, że są nawiedzeni itp. a to wszystko wina dragów zostaje tylko uzależnienie od którego nie można sie uwolnić, straszne bóle fizyczne i psychiczne, na tym etapie właśnie ludzie najczęściej popełniają samobójstwa pozdrawiam

Gość gabutek255
A mi lekarz przepisał Afobam 1mg. Miansamerrck 30mg. Fluoksetynę20mg. żadna rewelacja

Gość gabutek255
Oczywiście czuję się troszkę lepiej ale tak jak już wspomniałam wcześniej żadna rewelacja

Gość gabutek255
Afobam biore już od pół roku jest naprawdę dobry a te pozostałe dopiero daw tygodnie może na rezultat trzeba jeszcze poczekać

Gość Olalala999
mam prosbe do osob ktore braly prozac ....jakie sa efekty uboczne i czy po nim sie tyje? bede bardzo wdzieczna ,musze cos zaczac brac,a lekarz przepisze byle co o co poprosze :)

Gość moklobemid polecam

Gość mikap1989
a coo to jest?

Gość ana_ katia
ja biore pramolan od 3 tyg i zaczynam widziec roznice... problemy sa te same, ale troche wyluzowalam, nie podchodze do nich z panika i strachem ze sie nic nie zmieni.. jestem spokojniejsza, ale nadal mam problemy ze spaniem..

Gość bioxetin_odchudza
to prawda ze bioxetin zwalcza depresje i rewelacyjnie odchudza?

Gość Ił-2
Biorę ZOLOFT od niespełna 2 tygodni i widze dużą poprawę , biore też spore dawki bęzo (alprozamu) lekaż powiedział że zoloft złagodzi objawy odstawienne, czy to prawda ? Ale szczerze mówiąc to zaczynam czyc sie super po Zolofcie (50 MG rano) a kończe z benzo.Co Wy na to macie jakieś doświadczenia >? Z odstawianiem benzo i zastąpieniem i SSRI ? PONOC JEST "OK" tzn znośniej

Gość Zoloft
Polecam Zoloft. Nie brałam go zbyt długo, ale bardzo mi pomógł. Ten lek jest również przepisywany dzieciom i można go brać dłuższy czas.

Gość olaboga aa
mnie powaliła depresja po tym jak pojawiły się u mnie skłonności homoseksualne. nie umiem sobie z tym poradzić. nie widzę wyjścia i może dlatego żadne leki mi nie pomagają. wręcz reaguje na nie bardzo źle.

Gość ooIga
olaboga aa: jesteś facetem? To może poszukaj kobiety o męskiej psychice, męskim sposobie myslenia.

Gość olaboga aa
oolga, jestem kobietą, przedtem byłam w związku z mężczyzną, moje skłonności to dla mnie szok, niestety nie mogę wrócić do tego, co było wcześniej. czuję bezradność i to chyba tak bardzo nakręca moją depresję.

Gość ooIga
to może facet z kobiecą psyche? Kilku tu takich na kafe. Zaczynasz anons od : szukam wrażliwego mężczyzny z..., najlepiej po epizodzie depresyjnym ( panowie z kobiecą psyche mają spore trudności w realnym swiecie) i jazda

Gość olaboga aa
wolałabym jednak faceta bez problemów z sobą. wystarczy, że ja je mam. dla równowagi on by mógł być silny:)

Gość diorellas
jak na was dziala bioxetin.mam tabletki ale boje sie zaczac brac :(

Gość malia
Bioxetin jest ok na poczatku nic nie chce sie jesc ale potem wszystko wraca do normy ja biore dawke 80 mg na bulimie a wy?