Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamilah

Co się stało z prawdziwymi facetami i kobietami???

Polecane posty

Gość Jamilah

Dzisiaj faceci zachowują się jak kobiey- noszą dopasowane, często różowe :o koszulki, są obcięci jak kobiety, cali się depilują , zresztą to wszystko można jeszcze jakoś wytłumaczyć, jest taka moda, też chcą fajnie , zadbanie wyglądać , ale również niestety nie zachowują się jak faceci. To samo z kobietami- dążą do tego żeby zatracić wszystko co jest kobiece. Ogólnie wszyscy powoli sprowadzają się do jednej płci unisex. To jest straszne!

Gość Jamilah
czyli już się to stało- wszystcy uważająto za normalne i są zadowoleni że tak jest i nikt mnie nie popiera :( smutne :(

Gość też chętnie siędowiem co inni
o tym sądzą

Gość zgadzam się absolutnie

Gość BENY 2124a
a co się miało stać ????? nie dziw sie nie długo będą suknienki dla mężczyzn ale .............. ŻYCIE I TAK JEST PIĘKNE TROCHE ZMIAN NIE ZAszKODZI :D:D

Gość dla mnie to porazka
paranoja ! faceci wygladaja jak gogusie, ostatnio czytalam ze juz sa szpilki dla facetow:O jakis projektant sie "odwazyl"... chyba nie musze mowic ze zdjecie bylo okropne, komiczne. rozumiem przycinanie wlosow ale zeby od razu calkowita depilacja??? mialam kiedys faceta, ktory sie nie depilowal ale mial malutko wlosow, do tego miekkie i jasniutkie. kochajac sie z nim czulam sie jak z kobieta:O gdy dotykalam go za tylek bylo lyso... fuj... kobiety tez daza da jakiegos smiesznego modelu i nie mowie o feministkach tylko o takich ktore przesadnie cwicza an silowni i rzezbia cialo na faceta... to jest okropne, chodze an silownie i coraz wiecej takich lasek tam jest... siluja sie z facetami "na reke" i jak wygraja (!) to takie dumne chodza heehhe

Gość Moze koniec swiata sie zbliza
:o

Gość Jamilah
dla mnie to porazka - dokładnie tak samo uważam!

Gość Moze koniec swiata sie zbliza
to samo pytanie można zadać; co sie stało z prawdziwymi ; studentami;) pracodawcami, bankami politykami WYPŁATAMI;) etc:o

Gość Jamilah
nie koniecznie bo ja zapytałam o ogół ludzi do których większość rzeczy o których napisałeś się zalicza- studenci, pracodawcy, politycy itp. Zresztą może załóż osobny wątek co się z nimi stało ;)

Gość moze koniec swiata się zliza
Jamilah- chce tylko zwrócić uwagę, że wszystko się bezsensu zmienia..zmienia na gorsze:o Nie mówie już o zamianie ról mężczyzn z kobietami;) ...ale w oólge o wszystko;) Do do Twojego tematu; Najbardziej mnie denerwuje, że niektórzy faceci są bardziej zadbani i "wychuchani" niż kobiety;)

Gość Jamilah
"Najbardziej mnie denerwuje, że niektórzy faceci są bardziej zadbani i "wychuchani" niż kobiety" - mnie też :) Ale najgorsze jest to że to chyba tylko kobietom przeszkadza bo zauważyłam że dużo kobiet jednak marzy o prawdziwych facetach , niestety ich coraz mniej :(

Gość moze koniec swiata się zliza
Ja Ciebie doskonale rozumiem Jamilah:) ALe nic nie zmienimy- poza tym zobacz ilu facetów siedzi nan babskim forum- to już daje do myślenia;) Pozdrawiam🌻