Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaa ona

czy to prawda że dostanie się na studia w semestrze letnim

Polecane posty

Gość pytającaaa ona

czyli dopiero od stycznia, jest trudniejsze niż teraz:(? jeśli tak to dlaczego?

to zależy od wielu czynników. i od uczelni. niektóre uczelnie, nie prowadzą rekrutacji od II semestru, a niektóre tak. ale wydaje mi się, że jest to łatwiejsze niż cokolwiek

Gość pytającaaa ona
łatwieje niż cokolwiek?? zakładając, że prowadzą tę rekrutację, wszystko działa tak jak przy tych właściwych poborach?

Gość pytającaaa ona
a to niby dlaczego łaskawym? mnie się wydaję, że wówcza jest trudniej, bo nawet jeśli prowadzi się rekrutajcę, to już jest dużo mniej miejsc:(

to zależy na jaką uczelnie chcesz iść. bo tam gdzie liczy się tylko kasa, to z chęcią przyjmują nowe osoby. przecież i tak połowa odpadnie. ;)

Gość pytającaaa ona
nie mnie tylko i wylacznie interesuja panstwowe uczelnie.

Gość pytającaaa ona
no mam świadomość że cisną, ale właśnie czy na semestr letni to ciśnienie jest większe niż teraz?? Teraz nie mogę iść na studia, chcę to zrobić od przyszłego semestru, ale aż takim orłem w ocenach nie jestem:O

Gość pytającaaa ona
na to mnie nie stac, wiec bede tylko tam probowac, gdzie graja fair play

Gość a mi sie rowniez wydaje ze w
styczniu latwiej sie dostac niz teraz ... a to dlatego ze ci najlepsi dostali sie w pazdzierniku :)

Gość pytającaaa ona
no ale wlasnie w styczniu wiele uczelni i kierunkow nie prowadzi poboru, wiec ograniczone jest ilosc miejsc, a chetnych przeciez tez jest zawsze sporo:O, wiec moze jednak ciezej?

Gość popieram osobe wyzej
w styczniu to sie w wiekszosci tuki dostaja lub osoby, ktorym brakowalo kilka punktow zeby zalapac sie na semestr I ... moim zdaniem latwiej sie dostac na semestr II ... no chyba ze mialas zle wyniki - wtedy sie ciezko dostac w kazdym semestrze :P

Gość pytającaaa ona
ja mam jeszcze stara mature, srednia na swiadectwie 4,7, ale pozniej robilam studium zagraniczne 2 letnie, konczy sie za 3 tyg. dlatego najwczesniej moge zaczac os stycznia studia w Polsce, ale wiekszosc mi mowi, ze to trudniej o miejsce itp, a ja sie zastanawiam wlasnie dlaczego:O

Gość pytającaaa ona
upek :)

Gość trudniej bo masz stara maturę
moze czeka ciebie rozmowa kwalifikacyjna albo cos...poza tym okazuje sie ze nabór w styczniujest dlatego ze są jeszcze wolne miejsca? lepiej to dz do danej uczeli i spytaj sie kompetentnych osób:-)

Gość pytającaaa ona
no czeka mnie egzamin, to wiem już teraz, na razie tam isc nie moge, bo to za daleko,a ja jeszcze jestem za granica:/