Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna..

Dlaczego nie mam kogoś takiego kto ciepłym słowem stopi smutne myśli?

Polecane posty

Gość to nie tak
człowiek sam się musi uporać ze sobą, szukanie kogoś, kto nas pocieszy, to najprostsze rozwiązanie, które nie jest rozwiązaniem na dłuższą metę. nie można być uzaleznionym od innych osób ....

Gość Samotna..
to nie tak - masz racje, ale mi brakuje takiego ciepła..Kogoś z kim moge porozmawiac o tym co mnie dreczy, kogos kto poradzi..I brakuje mi milości...

Gość zapytać się wprost
jestem w podobnej sytuacji, znaczy jestem sama, ale nie samotna ... z problemami i tak musimy radzić sobie same a ciepła ... pewnie, ze mi brakuje, ale nie można wciąż o tym myśleć, bo jeszcze gorzej człowiek się czuje. Poczekamy zobaczymy, może coś się zmieni u mnie w życiu jak u Ciebie, pozdrawiam:)

Gość Samotna..
Zapytac sie wprost - ja takze mam przyjaciól, a nawet jednego przyjaciela ;) ale to nie to...Brakuje mi własnie kogos takiego, kto powie, ze kocha mnie i zalezy mu własnie na mnie... Dziękuje i rózwniez mam nadzieje, ze sie poukłada u ciebie...🌼 Pozdrawiam :)

Gość zapytać się wprost
jest to niebezpieczne (stwierdzenie ze szukasz kogos kto Ci powie takie rzeczy). mi sie w zyciu trafila osoba ktora tak mowila, tylko ze ... ja nie odwzajemnialam tego i było nam ciezko. on cierpial, nie mogl sie z tym pogodzic, a ja nie wiedzialam jak z tego wybrnac, siebie nienawidzilam za to ze ktos mnie kocha a ja tego nie potrafie docenic, pokochac. zycie jest cholernie wredne czsami:)

Gość Zasmucona...
Tak to napewno jest trudne....Ale ja niestety mam tego dosyc...Kocham a nie jestem kochana...To nie jest sprawiedliwe prawda...??

Gość co ty chrzanisz
ja jestem w obydwu tych sytuacjach. kocham x ale on nie kocha mnie. mnie kocha y ale ja jego nie. dwoch sytuacji nie da sie zmienic, rozumiem x-sa bo sama jestem w tej samej sytuacji tylko ze z y-grekiem:)

Gość Samotna..
Myslisz, ze ktos mnie kocha tylko nie chce sie do tego przyznac...???

Gość ty robisz pewnie
kiepski użytek ze swojej cipki - dajesz tym co nie powinnaś a nie dajesz tym, którym powinnaś