Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogień mam

Mam 20 lat. i spałam z 3 facetami. A On jest moim 4 i ostatnim.

Polecane posty

Gość Ogień mam

A wy ile macie lat? z iloma spałyście/spaliście? z iloma żałujecie? bo ja żałuje, że w ogóle tych trzech było..

Gość ja mam 22
i ani jednego na "koncie".Nie zaluje..

Gość Ogień mam
ciekawska. a ilu było?

Gość Ogień mam
czyli wychodzi tylko, że ja żałuje? bo żałuje jak cholera. ale cóż. uczymy się na błędach??

Gość 20 lat -3 facetow
z pierwszym nie zaluje ,byłam dosc długo z drugim zaluje ,przelotna znajomosc z 3trzecim nie zaluje bo z nim jestem :D

Gość Ogień mam
pierwszy? -- byłam z nim długo. załuje. skurwiel.zniszczył mi psychike :( drugi?- pól na pól. byłam z nim. seks był cudowny. ale coz. to był moj kaprys trzeci?- zaluje na maksa. czwarty? - nie zaluje. to moj narzeczony :D

Gość ja mam 22
ale czemu zalujesz, takie rzeczy robi sie chyba swiadomie?

Gość mówiąc w skrócie
dziwki z was :)

czemu? takie życie..stałe związki to nie grzech..ja nie grzmociłam sie z pierwszym lepszym a mam więcej latek niż autorka..dokładnie o 6

Gość Ogień mam
czemu żaluje? bylam swiadoma, ale wiesz,. teraz gdy sie jest z kims kogo sie kocha, to ma sie swiadomosc, ze zrobilo sie zle, kochajac sie z kims, kogo sie nie kochalo, ale mimo wszystko sie bylo z nimi :O i chce o tym zapomniec, wymazac z pamieci

Gość Ogień mam
ciekawska -- ja nie grzmocilam sie z kim popadnie. byłam z nimi w zwiazku. wiec to nie byly przelotne zwiazki.

a skąd wiesz ,ze teraźniejszy związek nie skończy sie jak po przednie....to tylko przeszłość najważniejsze jest teraz..a tak poza tym partner z którym jesteś teraz był prawiczkiem

Gość Ogień mam
nie rozumiem "partner z ktorym jestes teraz był prawiczkiem"??? wiesz. z nim jestes juz przeszlo rok. a z tamtymi bylam po 2-3 meisiace. wiec troszke sie to rozni.

Gość Ogień mam
i gdybym tamtych darzyla naprawde uczuciem to bym nie zalowala. sęk w tym nie uswiadomilam sobie, ze nie dazylam i stad te wyrzuty

Gość Ggruszka
24 lata 3 bylych, dwoch zaluje bardzo, choc byly to dlugie zwiazki, teraz jestem z czwartym mam nadzieje ostatnim!!!

pytam czy był prawiczkiem..bo masz takie wyrzuty..ja z moimi byłam dłużej..wiec nie mam żadnych wyrzutów, cos mnie z nimi łączyło..a ze życie sie tak ułożyło...z pierwszym moim partnerem np. przestałam być bo śmierć nas rozłączyła...ale z obecnym będę juz do końca jak bóg pozwoli-i tyle

macie po 20 i wiecej lat kilak facetów na koncie i pieprzycie głupoty ,że ostatni, a ja jestem w stanie się założyc, ze to tylko kolejny z rzedu.Jak byłyście z poprzednimi też na pewno miałyście nadzieję,że to już \"ten\" właściwy i tylko jego pragniecie.

Gość Ogień mam
no bo spałam z tymi 3ma a on 4 jest moim ostatnim bo złapałam syfai Aids i to jest powód.

Gość Ogień mam
prosze sie nie podszywac ;)( niestety ja tak nie myslalam nigdy, ze ostatni.zawsze wydawalo mi sie, ze nie potrafie kochac. nie byl prawiczkiem. byl z jedna laska 4 lata