Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sezon2007

HOTEL dla mlodej pary - ktory wybrac? Pomozcie

Polecane posty

Gość sezon2007

Witam, w okolicach sylwestra mam zamiar wybrac sie z dziewczyna do Egiptu (bo jest o tej porze roku cieplo i ceny sa przystepne, a moze macie jakies inne typy?). Czy ktos z Was, podroznikow, moglby polecic nam fajny (najchetniej min 4*) hotel? Sprawy dla nas istotne to: * standard hotelu * lokalizacja (!) - najlepiej gdyby hotel byl w centrum zeby wieczorny wypad na impreze nie wiazal sie z koniecznoscia odbycia 20km wycieczki :/ * inni goscie - fajnie bylo by gdyby nie byl to np hotel wybierany glownie przez emerytow (chociaz nic do nich nie mam :) ) * plaza :) - chcemy sie troche pobyczyc na sloncu, wiec to dosc istotne * dodatkowe atrakcje - wycieczki, ciekawe miejsca, itd. Naturalnie idealem byl by hotel laczacy wszystkie te cechy, ale zdaje sobie sprawe z faktu, ze moze byc ciezko. Jesli chodzi o finanse to dobrze by bylo gdyby tygodniowy pobyt udalo sie zamknac w 2500zl na osobe, ale chodzi mi przede wszystkim o wybranie miejsca -oferte postaram sie znalezc sam. Z gory dziekuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam forumowiczow :)