Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torbielek

wiecie co? jestem tak ladna jak te laski w playboyu!

Polecane posty

Gość torbielek

ogladam wlasnie sesje zdjeciowe playboya itd i jak patrze w lustro to kilka dobrych min i jestem rownie piekna co liszowska, jolie, beyonce czy monika bellucii! dziwne ze tego nikt nie dostrzega! gdyby mnie umalowali, ubrali i odpowiednio oswietlili nie potrzebna bylaby mi obrobka komputerowa bo mam rownie zgrabne cialao co belluci :)

Gość torbielek
i daje dupcie za darmo!!!!

Gość Salomon
pokaż foto mądralo

Gość tragedia...............
wspolczuje tobie;D

Gość torbielek
torbielek mowie ze musialabym miec ladny makijaz i oswietlenie myslisz ze jak zobaczylbys nicole kidman bez make upu to bys powiedzial ze jest piekna? nie sadze...

Gość torbielkę to ty chyba masz ale
na mózgu :p

Gość zapomnialaś dodać że jesteś
BARDZO SKROMNA :D

Gość djkdkksd
fakt ze jestes podobna do liszowskiej nie jest powodem do dumy:o

Gość torbielek
nie, chodzi o to, ze kazdy sie slini na widok gwiazd nie dostrzegajac piekna na uliach,moze nie chodzimy w cekinach, nie mam perfect make upu przez caly dzien i mam nieodpowiednia fryzure bo nie mam osobistego wizazysty i fryzjera ktory bylby na kazde nasz skinienie i nie pracujemy jak gwiazdy kilka godzin dziennie w super warunkach tylko po 8-10 w biurach przed kompem...

Gość torbielek
to ja!!!

Ale o co chodzi??? :O Przeciez każda kobieta, jak by ja \" pomalowali, ubrali oświetlili\" była by równie piekna Nie jestes chyba jedyna :O

Gość torbielek
piszcie kto chętny wyliże piździoche jakiejś albo postawie maczuge jakiemuś!

Gość torbielek
nie jestem podobna do liszowskiej, w zadnym wypadku, mowie ze jestem rownie ladna bo jest ladna zarowno liszowska jak i beyonce i nicole kidman prawda? a zupelnie sa inne!! bardziej przypominam bellucii :P poza tym nie chodiz mi o to by sie chwalic ale po to by zauwazac piekne dziewczyny na warszawskich uliacach styrane zyciem, faceci nie powinni slinic sie do ekranu i onanizowac wzdychajac do plakatu dody, bo wiele piekniejszych SAMOTNYCHG dziewczyn chodzi po ulicy i marzy o milosci.!!!

Gość Milkaaaaaaaaaaa
torbielek - ty kurewko zakompleksiona to jest zdjęcie mojej siostry !!!! Zaraz Ciebie ku*** odnajde i dupsko złoje Suko mała !!!!!

Gość torbielek
i krzywe zeby liszowskiej w tancu z gwiazdami tylko oznacza ze piekno nie musi byc idealne.... chyba sie w sobie zakocham :)

widzez e sie nudzisz a przy tym jestes bardzo pewna siebie.Sluchaj ja tez jestem piekna ale pozostawiam to do oceny dla innych.Pamietaj ze nie tylko piekno liczy sie w życiu bardziej liczy sie to co masz w glowie i jaka jestes.Piekno czlowieka przemieja z wiekiem albo mozna stacic w wyniku wypadku ale charakter raczej to stala rzecz!

Gość torbielek
Milkaaaaaaaa no dawaj juz ja Ci zaraz zapierdole w ten koński łeb!!!!!

Gość torbielek
nie nudzi mi sie w zadnym wypadku po prostu weszlam sobie poogladac laski bo dawno tego nie robilam, nie siedze przed lustrem i nie mam tipsów, wychodze czasem bez make upui i zazwyczaj mam nie ulozone wlosy, dlatego nie zwracam uwagi plci przeciwnej bo denerwuja mnie pustaki ktore zaczepiaja laski na seks, a ze jestem rownie piekna jak powiedzmy bellucci wiem ze bylabym non stop zaczepiana, i tak jest od lat, ze nie afiszuje sie ze swoim pieknem, barziej skupiam sie na wnetrzu i nie mam siana w glwoie, a wlasnie teraz uswiadomilam sobie ze jestem rownie ladna jak laski z okladek i tym samym mam swietny nastroj :) czy to nie wspaniale? fajnie ze jestes ladna, ladnej w zyciu latwiej :)

Gość Milkaaaaaaaaaaa
SSIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJ DROGNA KING KONGA CHWAŚCIE OBUMARŁY

ale samym tym ze opisujesz tu to swiedczy jednak zle o Tobie.Chwalenie sie takimi atutami nie jest raczej pozytywna cecha charakteru.Daj to ocenic innym ludziom wklej foto to zobaczymy!

Gość KUDLATY
Moze i jestes,tylko czy w glowie tesz masz ladnie?

Gość torbielek
poza tym pisze to bo sama bylam zakompleksiona, (np. duze piersi ktore ukrywalam przez cala szkole srednia i podst.) czy wrazliwosc ktora ukrywalam pod plaszczykiem obojetnosci. i wciaz mam kompleksy, ale teraz zrozumialam ze nikt nie jest doskonaly nawet j. lo. swoja droga jej tylek wcale a wcale mi sie nie podoba. gdybym byla obrzydliwie bogata i mogla sobie pozwolic na luksus spa, makijazystow, stylistów i moim jedynym zjaeciem bylo wyprowadzanie cziłała czy jak mu tam na spacerek to na pewno byłabym z jakimś polskim playboyem tudziez z zagranicznym. chcialabym zeby laski byly barziej pewne sibie bo wszysktie sa piekne !!!!

Gość Milkaaaaaaaaaaa
pojebana kurwa i suka ze mnie!Przepraszam Cie najmocniej torbielku!Byłam chamska wybaczysz?

Wiesz, one oprócz tego, że sa ładne, to jeszcze coś umieją. Mają talent, zyskały sławę. Uroda to ornament. No ale skoro uważasz, że masz równie mocne atuty, bierz sie za coś, modeling na przykład, i rób karierę, a nie oglądaj siebie w lustrze. Cóż bywają talenta samorodne i nie wyćwiczone na siłowni, nie marnuj się w takim razie.

Gość torbielka
spierdalaj mała dziwko!

Gość torbielek
Milkaaaaaaaaaa zapierdolić Ci gąga w pizde?

No zgadza się, pieniądze i sława zawsze dodają uroku i splendoru. Piękno jest ponoć w oku patrzącego. Nam sprzedano te panie jako skończone piękności. Ale jak powiedziałam - one wczesniej coś osiągnęły. I to raczej dlatego, że są dobre w tym, co robią.

Gość torbielek
no pewnie ze mam w glowie :) oleju troche :) nawet wiecej niz co poniektórzy. dziwnie sie czuje bo nigdy nie bylam nieskromna i nigdy nie bylam pewna siebie ale to moje pierwsze takie odczucie bardzo mile i napisalam, a Ty piszesz ze tak nie ladnie... daj mi sie troche pochwalic, czuje sie jakbym wychodzila ze skorupki :) nie chce wklejac zdjecia bo sa na forum ludzie ktorym zalezy na obrzuceniu mnie blotem i wyśmianiu ku ich wielkeij satysfakcji, nie dam im ku temu powodu, poza tym z czystej ludzkiej zawisci i zazdrosci na pewno 90% osob powiedzialoby ze mam wielki nos i krzywą szczękę i trzy wloski nie wydepilowane.