Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analek w koncu sie doczekal

Jaki rodzaj nawilżania zastosowac w czasie anala?

Polecane posty

w koncu udalo mi sie namowic dziewczyne na sex analny ale postawila 2 warunki: 1- mam jej postawic kilka dobrych drinkow (przed) 2- kupic jakies pozadne nawilzanko I tu potrzebuje Waszej pomocy:) - co mam kupic? Moze byc taka oliwka do skory? czy to nie bedzie szczypac?

dzieki Panowie

Gość uuuupppppssssss
czy naprawde az tak duza jest dla dziewczyny roznica miedzy analem a "normalnym" stosunkiem ? Przecierz te dziurki sa tak blisko siebie ..

Gość masturbator_umyslu
żel KY Johnson albo Intimel do nabycia w aptekach

Kup żel na bazie silikonu. Wystarcza kropelka, jest bezpieczny dla prezerwatywy. Wodą go nie zmyjesz, więc nadaje się też do zabaw w wannie. Usuwa go dopiero mydło.Te z wodą szybko się wchłaniają i dają mniejszy poślizg. Niby silikonowe są droższe, ale wydajniejsze. Na przykład taki http://tnij.org/silikon_zel Ja osobiście używałam Pjur Original Gel - jest świetny. A dziewczyna może go też używać na spierzchnięte usta, jako nawilżacz do ciała itp.

Gość a moze towotem
by dało radę

Gość madzia 28
nbajpierw i tak będzie chciała normalnie .walnij jej zdrowa minętę i potem rozprowadż to na tyły. w międzyczasie oczywiście normalnie ,ona sama nie da ci wejść tam od razu.ty slinisz ją a ona ciebie .bez chemiii/