Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Murmandamus

Co słuchacie w tej chwili?

Polecane posty

Słucham ballade Celine Dione-Power of Love przepiękna aż się wzruszyłem Co sądzicie o tym utworze? co słuychacie teraz? Przypomniała mi się moja była zawsze chciałem zatańczyć z nią wolny utwór własnie ten...nigdy nie było dane,,,teraz juz stracone :(

Gość no i ta GRZYBICA POCHWY
zatańcz sam ;) acha, słucham Doors Down - Here Without You 🖐️

Ano będzie inna choć w pewnym sęsię ta była wyjątkowa bo do żadnej tego nei czułem co do tej. A wspomnienie i żal jest żywy nadal po 6 miesiącach od ostatniego kontaktu z nią. No cóż teraz na czytnikj wchodzi mi Franky goes to Hollywood - Power of Love(nieco inna piosenka ale tez piękna nie mylcie to nie cover ani przeróbka zupełnie inne)

Gość df
a teraz wchodzi Bryan Adams, Sting , Rod Steward - All for one all for love

a teraz idzie Kate bush & Nick Cave - Where the white roses glow chciałem to tez z nią zatańczyć... ah bądz przeklęta i niech ja będę przeklęty

nie promo Kylie Minogue zrobiła puźniej cover tego swoją drogą chyba też z nickiem Cavem ale oryginał to własnie Kate bush i Nick Cave a i ta wersja jest dużo lepsza niż późniejsza Kylie. dobra u mnie drobna zmiana klimatu na Pink Floyd - The Wall

a teaaaaz Mike brady and pirates - Victory we fight to win muzyczka z filmu the pirate movie i czołowka z magazynu morze w tv dawno dawno temu w latach 90tych

Gość daeq
dobra Sonata Arctica - Gate of Fear