Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka1987

kanapy z eko skóry

Polecane posty

Gość lilka1987

co o nich sadzicie? jak sie sprawuja?

Nigdy w zyciu !!! Miałam sofe i fotele - cudnie wygodne ;) Poza takim felerem - w zimie zimno na naich siedziec, nie przyjene w dotyku :o W lecie dupa się klei :o bez sensu - nigdy spórzane :o teraz mam cudnie welurowe i miekkie ;)

Gość ciekawskaaaa
mamy takie, tez nie moglismy sie zdecydować... ale w końcu postanowilismy sprobować, wieć... faktycznie to prawda zimno zimą, gorąco latem... ale my i tak w ramach oszczędnosci tworzywa przykrywamy je i tak, i czy bylaby to skóra, czy zwykły materiał i tak byłby przykrywany. A jak przychodzą goscie to sie odsłania :) ogólnie nie najgorzej, zależy do czego się chce, czy tylko do salonu, czy do spania rownież ja proponuje spróbować, my mamy i jest ok

Gość tak tak jasne
skoro wy macie, to czemu nie spróbować... a potem sobie autorka najwyżej kanapy folią pokryje "w ramach oszczędności"... no i rzecz jasna jak przyjdą goście, to odkryje, żeby się pokazać :o

Gość ciekawskaaaa
nie wiem jak Ty - tak tak jasne - ale my o swoje rzeczy dbamy :p mhm... że tez ludzie kupują pokrowce na telefony, po co niech sie obdzierają :o z Twoim mysleniem.... ehhhh... współczuje :p

Gość fgg
a jak sie na tym spi ?

Jeżeli masz wyobraznie - to mozesz sobie wyobrazić prześciaradło ślizgające się po skórzanej sofie :o Dobrze ci radzę, nie dość ze to nie jest skóra, tylko jakie \"eko\" badziewie :O to ani eleganckie, ani funkcjonalne ! Miałam z prawdziwej skóry i zmieniłam ;)

Gość tak tak jasne
dbajcie, bo na inne nie będzie was stać, kupiliście badziewie i trzeba teraz z tym żyć, prawda? no ale musieliście kreować się na średniozamożnych, choć każdy wie, że tzw eko-skóra to gówno

Gość tak tak jasne
apropos dbania o rzeczy - polecam także przykrycie podłóg gazetami, widziałam kiedyś coś podobnego na wsi, oprócz tego kapcie muzealne - to świetny pomysł

Gość pracownik salonu meblowego
odradzam chyba że kupujemy na dwa lata

Slyszałam o takich co na dywan folie malarską rozkładaja i chodzą po niej, a jak mają przyjśc goście to siągają :D Trzeba byc walnietym by sie tak zachowywac - dom jest do mieszkania a nie na pokaz, a nie czuc się jak w magazynie meblowym :o

Gość popieram Filo Zofia

Gość ciekawskaaaa
mhm... jednego nie ruzmiem... skad w Was tyle jadu :o złośliwe baby :p przescieradło sie nie suwa :p bo teraz robią takie z gumkami :p nie jestem pewna czy eko skóra swiadczy o zamożnosci :o bo eleganckie komplety były nawet drozsze od tej eko skóry :o ktoś tu myli pojęcia :p wolałabym aby mój stan majątkowy nie był omawiany przez ludzi, którzy mają takie podejscie, mało tego... nie mają go wogóle... pozwoliliśmy sobie na taką kanape, bo w razie czego doszlismy do wniosku, ze zmienimy (bo nas stać!!!! :p ) ale jest ok, zalezy co kto lubi, nam odpowada :p jak sie na tym śpi? normalnie, teraz eko skóra jest inna niz kiedyś, i jezeli nie dotykasz do niej bezpośrednio nagim ciałem, ale jest jakiś materiał "pomiędzy wami" to niby ta eko skóra "oddycha" Drażnia mnie ludzie, którzy nie potrafią pogodzic sie z inną prawdą ,niz ich sama :p

Gość też uważam że eko skóra
nie świadczy o zamozności, ale że na prawdziwą was nie stać, to kupiliście tańszy zamiennik, żeby choć troszkę luksusu liznąć a że jest do dupy to już sprawa drugorzędna, ważne żeby goście widzieli jakie to wy macie kanapy żenada

Gość ciekawskaaaa
żałosne :o

Gość też uważam że jest to
ŻAŁOSNE ale co ciekawe zazwyczaj tak bywa, że osoby o skromniejszych dochodach pragnąc sie dowartościować kupują przedmioty świadczące wg nich o namiastce luksusu, a tak naprawdę nie wiedzą, że się ośmieszają jest takie powiedzenie, że biednego nie stac na tanie rzeczy i całkowicie się z nim zgadzam zresztą potwierdził to "pracownik salonu meblowego", który napisał, że za 2 lata będziecie zmieniać kanapy

Gość ciekawskaaaa
bla bla bla :o

Gość brak argumentów
:) ach jakież to charakterystyczne

Gość jesienna .. a w pizdu
Ja mam z kremowej ekoskóry, brudzą się jak ktoś siada dzinsami i rzeczywiście, dupa sioę klei latem, dlatego mamy pokrowce, w koloreze wielbłądziej wełny. Nie narzekam, jestem zadowolona, łatwo utrzymac w czystości - czego nie można powiedzieć o welurze. Mam 4 letnie dziecko z wiecznie brudnymi rąsiami więc to dla mnie wazne, poza tym mój kot nie zostawia kłaków a na welurze zostawiał. Tylko gąbka, szare mydło i już :)

Gość ciekawskaaaa
nareszcie, ktoś normalny :) pozdrawiam :)

Dla ciebie \"normalny\" zaczy taki który powie to co ty chcesz usłyszec ? A nie ten który dobrze ci radzi

Gość jesienna .. a w pizdu
Nie musze leczyć kompleksów uwazając ekoskórę za żałosną namiastkę luksusu. :) Po prostu. Acha, prześcieradło nie zjeżdża :P

Gość ciekawskaaaa
idę Waszym śladem Zofio.... tak wy cały czas mysleliscie, jak ja znalazłam sprzymierzeńca, zmieniasz front? :p przeczytaj co pisałaś wczesniej :o

W tej dyskusji nie chodzi o to ,czy ekoskóra to namiastka luksusu, ale o to,że przykrywanie mebli \"w ramach oszczędności\" to obcaiach. Ludzie trzy godziny wybierają obicie ,a potem przykrywają je jakimś tandetnym pokrowcem. A ekoskóra , nigdy nie będzie sie zachowywyać jak naturalna. Źle nie wygląda, byle nie przykrywać;-) Zresztą wcale tania nie jest, oglądałam ostatnio i zestaw potrafi kosztować po 8-10 tysięcy.

Gość ciekawskaaaa
mhm.... u mnie w rodzinie, wśród przyjaciół, znajomych... a nawet obcych ludzi... wszedzie jest zwyczaj przykrywania sof i foteli :p

ciekawsak nie rozumiem cie i nie staram sie zrozumiec. Moje zdanie jest niezmienne - nie chce skóry, mialam prawdziwą zmieniłam Tym bardziej badziewie typu skay, derma, ekoskóra :o Zadna elegancja, pozyutek jeszcze gorszy, tym bardziej jeszcze nakrywanie tego :o - Zegnam

Gość ciekawskaaaa
no i super, ale ja ani Ciebie ,ani nikogo innego nie namawiałam do zakupu, ale tylko odpowiedziałam autorce topicu. Mam eko skóre i mam prawo sie wypowiedzieć, tak samo jak mam prawo mówić o niej dobrze,a Ty źle. Ale Ty zamiast to zrozumieć czeipłaś sie mojej osoby, a nie eko skóry :p