Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziadzia

problem w braniu leku

Polecane posty

Gość dziadzia

Słuchjcie. Prawdopodobnie po antybiotyku powinno szybko sie brac cos na grzybice prawda? Byłam w okresie owulacji u lekarza(teraz na dniach). Brałam więc przez kilka dni kilka leków w tym antybiotyk na bakterie jaką miałam. Potemlekarz powiedział mi aby brac dopochwowo leki tuz po okresie. Tak więc mam teraz czekac na okres te 14 dni i po nim brac na grzybice te dopochwowe? a jak grzybica zaraz mi sie pojawi na dniach? moze teraz po braniu tego antybiotyku sobie zaaplikowac dopochwowo? jak myslicie? moze miałyscie podobne doświadczenia?

Gość dziadzia
a moze do tego czasu pic jogurt naturalny ?nikt ni epomoze mi?

Gość zeew
Mi lekarz kazal brac te globulki dopochwowe zaraz po skonczenu antybiotyku...moze on myslał ze skonczysz antybiotyk jakos w okres i dlatego kazal Ci tyle czekac... ja na Twoim miejscu jezeli juz skoczylas antybiotyk stosowalabym te globulki,one odbudowuja naturalna flore bakteryjna...chyba nie ma co czekac 2 tyg na okres... pozdrawiam:)

Gość ====bezpseudo=====
bierz witaminy i kefir pij raczej niż jogurt ja bym brała chyba też eststyne,ale nie radze bez konsultacji z lekarzem,a nie mogłaś poczas wizyty sie lekarza zapytać?

Gość zeew
a jakie masz te leki zapobiegajace grzybicy? ja bralam lactovaginal:)

Gość zeew
w czasie brania antybiotyku nie ma sensu przyjmowania lactovaginalu-tak mi mowil moj lekarz ogolny jak go przepisywal-bo antybiotyk niszczy ta flore ...mowil ze mam go zaczac stosowac zaraz po kuracji antybiotykiem