Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bereta

Błagam!!!co na świecącą się skóre???

Polecane posty

Gość Bereta

Dziewczyny jestem po prostu załamana. Właśnie wróci.lam ze szkoły byłam tam od 7 rano i wyglądam koszmarnie. Już przed południem czułam że cała się świecę. Tak nie może być do cholery!!!Patrzę na koleżanki i żadna nie ma takiego problemu jak ja:( Co robić.

Tez mam ten problem juz od paru lat.I powiem Ci jedno nic na to nie pomaga.Po prostu kup sobie bibulki matujace i przykladaj sobie do twarzy jesli tylko bedziesz czula ze sie swiecisz.Ja np ide do ubikacji i przykladam zwykly papier toaletowy.Zadne kosmetyki mi nie pomagaja.Nawet te drozsze.

Gość może by się zalogować wreszcie
nie wiem, czy Tobie to pomoże, ale dla mnie najlepszy był krem nawilżająco - matujący z Garnier (Czysta skóra czy jakoś tak). Z tym, że nakładałam go tylko na świecące partie skóry, bo przy pozostałych miałam wrażenie, że je wysuszał. W każdym bądź razie powodzenia :)

wiem co to znaczy... :) probwalam chyba wszystkich kremow przeroznych firm, najdluzej efekt matowej skory utrzymuje sie po kremie z o riflame mattifying moisturiser oil control + (rety jaka dluga nazwa) :) no i z pudrem i chusteczkami sie nie rozstaje... :)