Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas dziwna /

orgazm

Polecane posty

Gość jakas dziwna /

Chciałam spytac Was dziewczyny ile zajmuje wam dojscie do orgazmu lechatczkowego mniejwiecej. moj chlopak probuje doprowadzic mnie do orgazmu i nic :( zaczynam sie martwic, ze moze ze mna jest cos nie tak

Gość nie wiemmmm
ja nie mialam

Gość ja swoja dziewczyne
potrafie doprowadzic do orgazmu łechtaczkowego 3 razy w ciagu 15 minut.

Gość uli
no to niesamowity jestes jak to robisz? może twoja dziewczyna jednak udaje bo wg mnie 15 min i 3 orgazmy to nierealna sprawa

Gość tika
Nie martw sie. ja tez czasem nie moge. Ty chyba sie nastawiasz ze nie dojdziesz. to zalezy od nastoju. czasem mam 4 razy w krotkim czasie. najpierw zrob sobie sama i wtedy bedziesz wiedziala co ci sprawia przyjemnosc a potem pokazesz chlopakowi. powodzenia!

15 - 20 minut, zalezy od tego, jak bardzo jestem podniecona. :D Wazne jest dla mnie, zeby Moj Mezczyzna byl doooookladnie ogolony, inaczej czuje sie tak, jakby uzywal papieru sciernego zamiast jezyka :p

Gość betty24
jeśli robię sobie sama - góra 5 min jeśli robi to mój facet języczkiem - góra 10 :)

Jeszcze male pytanko: czy to prawda, ze im czesciej kobieta sie masturbuje, tym lepiej dla niej? W sensie - czy szybciej dochodzi, kiedy jest z partnerem? Jesli tak, to fajnie... :)

Gość tatiankaa.
no właśnie prawda to???

Gość gość
okolo 15 minut, wychodzi na to ze to srednia krajowa:)

Gość gość
Jesli sie czesto masturbuje, to czasami moze miec odruch onanizty - facet tak samo, czyli tylko wlasny palec potrafi ja zadowolic i facet nigdy tak jej nie bedzie muail dotykac, jak ona sama. Przyzwyczaja sie po prostu do pewnych konkretnych bodzcow. Tak mowia....ja u siebie tego nie zauwazylam.

bezzębna_łachudra to dopiero musi mieć system:D dawania rozkoszy...facetów na korepetycje trzeba puścić:D:p

Gość gość
Ja nie umiem wytrzymac, nawet jak mysle o kolorze mojego sufitu lub co jutro na obiad lub NAWET jesli mysle, jakie to zycie jest kijowe i uzalam sie nad soba:o

Gość gość
hehehe, cholernie zazdroszcze. U mnie norma, ze On czeka i sie doczekac nie moze zazwyczaj:)

Gość gość
Lachudro 🖐️Ciekawska - dym?:D Chyba nie podpalisz chalupy?:) Boj sie Boga kobito:D

Gość gość
to kiedy Pan MArynarz wraca?

Gość gość
uuuu, no to zamiast podpalac dywan kup sobie cos extra na wieczor i wez go na ostro:D:D