Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znajoma

zwolnienie lekarskie

Polecane posty

mam pytanie- czy zwolnienie lekarskie moze wypisac lekarz na dwa dni do przodu? tz wizyte mam 14 a zwolnienie powinnam dostac od 16? wiem ze zwolnienie mozna wydac na 3 dni wstecz. a jak to jest ze zwolnieniami w przód!!! z gory dziekuje za odpowiedz

ufff- dzieki:) wiesz co net-ar, chetnie wzielabym i cos porobija i zarobila na wyprawke ale do pracy mam 250 km w tej chwili- wiec wykorzystuje pracodawce( nie obraz sie za takie podejscie ;) ) a co do pracy na miejscu to nic nie moge wymyslec- bo wpadaja mi w oczy tylko ogloszenia typu- adresowanie kopert - wplac 29 zl;) i czuje sie troche bezurzyteczna;(

Gość niestety nie może
lekarz NIE MOŻE wypisać zwolnienia do przodu - to są druki ścisłego zarachowania, co będzie, jeśli na drugi dzień po twoim l4 przyjdzie ciężarna, która wymaga zwolnienia lekarskiego? Net-ar oczywiście dobrze wie, że nie można wypisać takiego l4, ale się z tobą droczy...

Mi doktorek wypisywał, może dlatego, że przyjmował w przychodni tylko 2 razy w tygodniu i za każdym razem był to inny dzień siłą rzeczy często wypadało tak, że byłam w środę a zwolnienia potrzebowałam od piątku a go nie było już do końca tygodnia ale nie robił z tego powodu żadnego problemu a ja do kadr dostarczałam dopiero po dacie wystawienia.

Gość Raczej ŻAŁOSNA
pani net-ar, jeszcze jesteś na forum ???? Kiedy sobie stąd pójdziesz ????????

Gość niestety nie może
Szanowna PANI Net-ar, pani wybaczy moją poufałość, że pomarańczowa popapranka pozwoli sobie zwrócić Pani uwagę, że ZWAŻAJĄC pisze się przez Ż

Gość niestety nie może
żeby nazywać się panią, trzeba mieć klasę

Gość coraz gorzej
Znajoma źle wychodzi na przyjazni z Netar...Ta zmija robi ja w jajo, pewnie ze nie mozna!Netar miernoto, zgol dzis wąsy, proszę!!!

jutro ide do okulisty wiec sie dowiem jak to jest. Wiem ze moj lekarz nie przyjmuje w piatek wiec nie jestem pewna czy mi wystawi od soboty czy nie.