Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie proszę o odpowiedź

Co się stanie jeśli nie pójdę??

Polecane posty

Mam jutro Komisję,która ma sprawdzić sytuację finansową mojej rodziny i zadecydować o rozłożeniu zadłużenia na raty.Ostatnio nie płaciłam bowiem czesnego bo miałam cięzkie problemy.Na jutro mam dostarczyć na komisję zaświadczenie o zarobkach rodziców..ale byłam dzisiaj i czeka się tydzień.Nie mam więc po co jechać do szkoły.Co mam zrobić????

Gość weź
zwolnienie lekarskie

Gość ja też chcę
hmm a może zadzwoń i powiedz,że jutro akurat nie możesz bo coś tam..wątpie aby udało Ci się załatwić zwolnienie lekarskie :(

Gość nie łam się

Gość ratakredytu
zadzwon, ze prosisz o przelozenie spotkania z powodu.... najgorsze w takiej sytuacji to wymigiwanie sie i udawanie ze ciebie to nie dotyczy! w koncu to oni chca ci isc na reke i rozlozyc zadluzenie na raty (pomysl co zrobisz jezeli kaza ci zaplacic wszytko od razu!!!) takze sproboj sie dogadac , wykaz dobra wole!

No wiem,że idą mi na rękę ale chcą bym przyjechała z dokumentami potwierdzającymi moją kiepską sytuację..a ja ich nie mam!!! Trzeba czekać jeszcze a spotkanie jest już jutro..Co można wymyślić???

Gość a co masz wymyślać
co ty mała dzidzia jesteś? Coś tu kręcisz chyba. Wczoraj ci kazali to zaświadczenie zdobyć? Gdzie sie czeka tydzień na potwierdzenie zarobków? Przepiłaś tę kasę, czy o co chodzi?

Nie chcieli mi wystawić zaświadczenia w Urzędzie skarbowym od ręki.Jestem ciekawa czy na taką komisję mogą być inne dokumenty lub czy coś się stanie jak im to dowiozę nie jutro tylko np.w czwartek jak już otrzymam to poświadczenie.

Gość jak zaczniesz zmylac
bedzie zle, powiedz prawde

Mówię prawdę.Na pisemku,które otrzymałam jest że proszą o przybycie i mam mieć dokumenty potwierdzające moją sytuację finansową,czyli dochody Rodziców tak? A nie mam tego papierka jeszcze bo muszę parę dni jeszcze na niego poczekać.Może rano zadzwonić,powiedzieć co i jak??

Gość nie dzwon tylko
osobiscie idz i powiedz co i jak

Tak tylko do szkoły mam 35 km więc myślałam,że zadzwonię po prostu..ale skoro lepiej będzie pojechać to chyba nie mam wyjścia :(.Tylko,że bez tych papierów to tak jakbym na darmo jechała,bo wątpie,czy coś bez tego załatwię..

Gość a czemu nie wzięłaś
zaświadczenia z miejsca pracy rodziców, tylko z US????

Gość jukkii
PIT-y chociaż weź

Gość moze wyciagi z konta

Gość jukkii
wyciągi z kont ani zaświadczenia z zakładów pracy to nie jest dowód na zarobki. można wykonywać wiele prac i mieć wiele kont. jednak jeśli weźmiesz coś ze sobą to zostanie to odebrane jako przejaw dobrej woli z Twojej strony.

a jakbym właśnie pity??? Kurczę to już nie wiem,co trzeba przedstawić.

Gość jukkii
no weź te PIT-y. nic lepszego i tak nie masz.

idz , wez wszystko co masz i powiedz,ze nie chcieli ci wydac odrazu zaswiadczenia i tyle - zrozumią :O

Gość nie rozumiem ciebie ...
albo masz trudna sytuacje materialna, albo nie, jak nie to po co dupe zawracasz, ktos inny kto rzeczywiscie potrzebuje pieniedzy i pomocy może na tym skorzystać ... jestes po prostu glupia delikatnie mowiac i przyestan kombinowac ...

Gość jukkii
do nie rozumiem ciebie. przecież ona nie idzie prosić i zapomogę, więc nikt, kto potrzebuje pieniędzy nie może na tym skorzystać, że autorce komisja odrzuci wniosek. autorka nie twierdzi też, że nie ma złej sytuacji materialnej. po prostu nie ma zaświadczenia z us o dochodach, bo nie wiedziała, że na wystawienie tegoż trzeba poczekać kilka dni. przeczytaj dokładnie treść topiku a może zrozumiesz...

Nic nie kręcę..niektórzy to nawt czytać nie potrafią...Pisałam przecież,żę potrzebuję na uczelnię dokumentów potwierdzających kto ma jakie zarobki w mojej rodzinie.Najlepiej podobno iść do US i tam wziąć papierki.Jednak nie chcieli mi wydać tego od ręki i mam poczekać do czwartku...A gdybym np.powiedziała,że bede miec te papiery na piątek???

Gość jukkii
powiedz prawdę. weź dla potwierdzenia swojej wiarygodności PIT-y lub chociaż paski z pensji lub odcinki rentowe.

oki wezmę co tylko się da :) Dzięki za wszystkie wpisy :)

Gość Do ... jukki ...
a może to ty czytaj ze zrozumieniem ... "Mam jutro Komisję,która ma sprawdzić sytuację finansową mojej rodziny i zadecydować o rozłożeniu zadłużenia na raty.Ostatnio nie płaciłam bowiem czesnego bo miałam cięzkie problemy. " ... Dla mnie to jest jasne, a dla ciebie widzę nie :-D