Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZA LUIZA

KREDYT NA MOJE WIEEELKIE WESELE

Polecane posty

Gość kredycik
a hotel sobieski...polecam z calego serca

Witam. Zajrzałam przez przypadek, i widzę, że ty kredycik, miałaś wesele w Sobieskim. Możesz napisac, jak to wygląda, czego się spodziewać. Też tam będę miała, i chciałabym usłyszeć Twoją opinię :-)

Gość kredycik
francja elegancja.....brak zbednych kisci balonów 9 no chyba,ze sie upierasz), sale sa sliczne same w sobie. perfekcyjna obsługa kelnerska...kazdy gosc jest dopieszczony....cieple dania sa w specjalnych "chlebakach" ...cala noc utrzymuja temperature....desery ...sa wystawione i kazdy moze brac kiedy chce i ile chce. bylam tam dwa razy przed weselem...zaplacic i ustalic...bez problemów i niemilych doplat.parking dla gosci oczywiscie tez

Ogólnie to nie uważam \"Sobieskiego\" za jakiś luksusowy hotel (sale tak średnio mi się podobają) - jest w miarę, akurat, zeby zrobić miłe przyjęcie :-) Faktycznie nam też zaproponowali, że się zajmą wystrojem, obsługą, i fajnie, jak piszesz, ze rzeczywiście to robią. Dobrze wybrałam, w takim razie. Dzięki za opinię :-)

Gość kredycik
powiem tak..jak na moje mozliwosci to hotel sobieski jest luksusem:) udanej zabawy :)