Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubosc

czy druga kreska oznaczajaca ciaze na tescie ma byc....

Polecane posty

Gość grubosc

tak samo gruba jak w punkcie kontrolnym???tzn wiem ze moze nie byc taka czerwona jak w punkcie kontrolnym ale bledsza-rozowa ale czy ma byc tak samo gruba????w tescie pro-test jest narysowane ze ma byc tez gruba czy to prawda?

Gość grubosc
bo mam taki problem z pro -testem. bo zrobilam test i yszla czerwona jedna kreska w punkcie kontrolnym gruba i nic nie bylo widac a jak podeszlam pod slonce to w punkcie gdzie ciaza byla taka milimetrowa biala kreseczka swiecaca-jakby ryska.i sie wystraszylam i polecialam do apteki po drugi test (ten sam pro-test)i go zrobilam i znow wyszla tylko jedna kreska w punkcie kontrolnym gruba i czerwona a jak dalam pod swiatlo to w punkcie ciazy nie bylo nic a te ryski swiecace milimetrowe co widzialam wczesniej byly teraz w poprzek testu z gory na dol i na ukos -tak wygladalo jakby porysowane i tylko pod swiatlo bylo widac. czy moge byc pewna ze wynik jest negatywny>>?????ktorqas tak miala????

Gość ode mnie
ale jakkolwiek kreseczka byłaby jasna oznacza ciaże ;) miałam tak dwa razy - ledwo widoczna, facet oczywiście jej nie widział, ale ja widziałam i była ciaża