Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana_22

perfumy na jesień/ zimę

Polecane posty

Gość niezdecydowana_22

Hej dziewczyny, może napiszecie mi jakich perfum używacie jesienią i zimą.Bo ja na wiosne i lato gustuje w zapachach świżych, owocowych, kwiatowych,delikatnych.Gdy jest chłodniej czy zimniej chciałabym aby otulał mnie jakis cieplejszy zapach.Może coś z kategorii kwiatowo- orientalnej.Taki zeby był troszke mocniejszy,ciepły ale nie bardzo duszący.Możecie coś polecić?

moje typy na jesien i zime to Hypnotic Poison oraz Moschino Couture, fajny jest takze Hugo Boss Deep Red, dla kobiet. To bardzo cieple i mocne zapachy, sama lubie i polecam :)

Gość ja używam
Red Burberry. Są milusie, cieplutkie....

Gość cichy hak
Lato Light Blue Dolce& Gabbana (moja druga skora...jak ja kocham te perfumy!) a na zime Agent Provocateur pachnacy drzewem sandalowym. W skrocie - latem lekko, zima bardziej intensywnie, cieplo, rozgrzewajaco. Chyba , ze chce w srodku grudnia poczuc sie jak na Mauritiusie, wtedy kropla Light Blue obowiazkowa! Pzdr!

Gość cichy hak
A z tanszych to moze Little Black Dress Avonu?

Gość z Avonu na zimę
wybrałabym coś z tych: Tomorrow :) Perceive :) Incandessence :) LBD :) Far Away :) Extraordinary :) Surrender :) Natomiast z Oriflame... Nomadic... cudo ❤️

Gość dupka wielka
ilez gustów....... co to znaczy ze na zime ma otulac ciepłem, czyli jakie perfumy na zimę rush ten intensywny ciepły? a mexx cytrynkowy na jaką porę? a rózowa lacoste?

zapraszam na mojego maila a przeslę katalog perfum a wybór jest imponujący z pełnym opisem zapachu- Hugo Boss ,Chanel,Dior, Armani,Escada, i wiele innych

Gość jenny from the block
Givenchy - Organza - do otulenia na zimę