Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajoma z imienia...

Moj facet mowi ze panikuje...

Polecane posty

Mam do was zapytanie drogie Panie..otóz.Od jakiegos czasu powiedzmy tydzien naobserwowalam dziwne zmiany w moim organizmie.Podejrzewam ze to moze być ciąża..W zasadzie 3 tyg temu kochałam sie z moim facetem.Ból brzucha ale w czesci srodkowej,czeste siku ale nie codziennie, totalna hustawka nastroju, od czasu do czasu skromny bol piersi..Czekam na okres.Ale czy te objawy to TO?Moze ktoras z was miala podobne w czasie ciazy? nie mam dobrych przeczuc chyba konieczny bedzie test.Czekam na powazne odpowiedzi.

Gość znajoma z imienia
zrób koniecznie test. Ja w związku z paniką przed ciażą, miałam wszelkie objawy, nawet lekkie krwawienie, ślinotok, wymiotowałam i inne takie tam.. uroiłam sobie chyba.. psychika niezłe figle płata, więc nie masz co patrezć na nastroje, które mogą być wynikiem zdenerwowania, tylko zrób test. A stosunek mieliście w zabezpieczeniu? i w dniach płodnych ? napsiz coś więcej.

wiem ze psychika dziala dlatego staram sie ja ignorowac ale wiesz, kiedy bole brzucha towarzysza mi czesto to jak mam sie nie zastanawiac co mi jest? A kochalismy sie bez jakiegokolwiek zabezpieczenia i koniec nastapil we mnie :(

Gość znajoma z imienia
który dzień cyklu?

22

czegos nie kumam Piszesz ze.........3 tyg temu sie kochalas a dzis niby....jest 22 dzien cyklu? To co, w okres to robilas? Matko !!!

kochała sie 22 dnia cyklu! czytanie ze zrozumieniem... zrób test, mnie się wydaje, że to nie ciąża :)