Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniak

NERWY

Polecane posty

od paru dni strasznie sie nakręcam na ciąze mimo że ryzyko jest znikome, ale dzis przeszłam samą siebie. serce mi wali jak wściekłe, jestem strasznie zdenerwowana, nie moge aż jeść z tych nerwów... taka nerwowość może sie zdażyc po pigułkach anty które biore, ale naprawde nie wiem... wychodze z siebie jestem strasznie zestresowana... w tym tyg ide do gina ale dzis sie o siebie martwie bo po prostu aż mnie trzęsie i oczywiście to że mi apetyt znikł wmawiam sobie że mnie odrzca od jedzenia przez ciąże, ale to przeciez raczej wynik stresu... generalnie chodzi o to że zaczęły mnie troche boleć piersi, ale są miekkie i jak je sobie badam to nie bolą, sutki tez nie, bolą tylko jak je tak \'przypłaszczam\' ale i to moze byc wynikiem hormonów, z tym że to wszystko do mnie nie dociera ! nie wiem dlaczego ale dzis dopadło mnie naprawde straszne zdenerwowanie. musiałam sie wygadać ;(

Gość Nie martwwwwwwww sie
ja dokladnie mam to samo tylko ze ja wymiotuje szczegolnie w nocy ide w polowie wrzesnia do lekarza przytylam troszke tzn brzuch a w ogole ni ejem 4 kromki na dzien 0 obiadu 2 rano i 2 wieczorem bo nie mam czasu.. i kurcze bralam ostatnio antybiotyki.. moj sie smieje ze mnie i cieszy z jednej strony smieje sie ze Pączusiem sie staje a mni eto denerwuje :(

Gość jo..lik
moje Panie pierwsze tygodnie są najważniejsze dla maleństwa nie stresujcie sie bo dziecina odczuwa wasz niepokój i chłonie stress jak gąbka. To jest stan błogosławiony to sie wyciszcie ,w miare apetytu jedzcie to na co macie ochote. Urodzicie wówczas spokojne maleństwa

ciągle sobie wmawiam różne rzecz... jem np. normalnie ale średnio sie najadam --> to tez moze byc od tablet... no po prostu wariuje ;/ nie wiem czemu jestem az tak zdenerwowana...

ojjjjj ja gdybym byla cieszylabym sie ale dla mnie to za wczesnie. Gdybym jednak byla to Wiem Jedno NIGDy bym nie usunela

no w sumie ja bym nie skakała z radosci martwilabym sie tez.. ale chyba bys nie usuneła?

nie chce być teraz w ciąży. nie jestem. ale dziś dopadły mnie takie nerwy że po prostu nie wiem co myśleć

to jak Wiesz ze nie Jestes to po co te nerwy??