Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

wlasnie zdalam sobie sprawe z tego ze

Polecane posty

Gość hhiuuii
ja od dawna mysle tak jak wy-zt to ze dzis jestem z ta a nie inna osoba to tylko zbieg okolicznosci.....podam przyklad :jestem z chlopakiem 6 lat-obecnie jestem na wakacjach w usa i poznalam wspanialego-super-idealnego chloapak z panamy-oczywiecie tylko czysta znajomosc nic wiecej bo ja z polski on z panamy-troche ciezko by nam bylo sie odwiedzac;)ale tym o to sposobem po raz ktorys z rzedu uswiadomilam sobie ze w kazdym kraju na swiecie mozemu spotkac kogos o kim pow ze mozemy go pokochac...:)wiec to ze jestesmy z kims to po prostu zbieg okolicznosc i kropka

Gość lemon tv
kornik ale jesli jest tylko jedna osoba ktora moglbys kochac(bo tak chyba zakladasz) to nie ma zadnych szans zeby mieskzala ona akurat w polsce w ameryce czy gdziekolwiek ale w mijesyc gdzie akurat bedziesz ty w tym samym czasie i sie spotkacie

Gość hhiuuii
pivoine----------->>>nie czytalam twojej wypowiedzi ale widze ze o to samo nam chodzilo!!!!podobny tok rozumowania;)przynajmniej mam penosc ze jedna osoba zrozumie to co napisalam:)pozdrawiam

bo z ta miloscia to jest chyba tak, ze nie dostaje sie jej latwo. moze ten u gory nad nami czuwa i nagradza, lub tez daje nam kogos by nas strzegl? ja nie wiem... w moim zwiazku tez bywa roznie... bywa ze ranimi sie, i placzemy. ale chyba nie robimy rzeczy ktore moga nas zabic... nie ma zdrady, klamstw.. itd. skad to wiem? nie wiem, ufam i wierze. sztuka to nie miec to co sie chce i kochac to... lecz umiec kochac to co sie ma. i odkryc ze moze to jest w zyciu najcenniejsze... i wiem, ze powiecie mi skad tyle rozwodow, cierpien i calej tej reszty... doprawdy nie wiem. ale wierze ze na kazdego z nas milosc gdzies czeka... i to nie sa przypadki ze je spotykamy. dlaczego jako pilna uczennica, kochajaca swoje praktyki, tego dnia postanowilam nie isc na praktyki i spotkalam jego? to zupelnie do mnie nie podobne. dlaczego do dzis gdy go widze, pamietam pierwsze nasze spojrzenia? nie chce sie rozczulac... ciezko wytlumaczyc komus kto nie chce wierzyc w milosc ze ona istnieje. tez mialam taki czas, ze mogliscie sobie do mnie mowic ... :) ide lulac. paaaa

Mamy określony zbiór osobników (najczęściej ograniczeniem zbioru jest terytorium chociaż w dobie internetu troszkę się ono poszerzyło) z tego zbioru wykluczone są osoby stojące wyżej w hierarchii. zwłaszcza dla samca jest to ograniczenie trudne do przekroczenia i z tych pozostałych wybieramy takiego który wydaje się być dla nas najwłaściwszym. Cóż kiedy sztuka kamuflażu stosowana zarówno przez kobiety (maskujące ubrania, kosmetyki itp.) jak i mężczyzn (sterydy, siłownia, kosmetyki) wprowadza drugą stronę w błąd powodując błędne wybory.

ojojoj. znowu wlacza sie we mnie ochota udowadniania choc wiem ze to bez sensu. bo jakby wszystko o czym mowicie tez przeszlam... ze skrajnosci w skrajnosc od a do z. ale uwierzcie ze kiedy sie kogos kocha - nagle okazuje sie ze czujesz zupelnie cos innego niz wtedy gdy ci sie to wydawalo... i chocbys nie wiem jaki ideal spotkal, spotkala, twoje serce nie zacznie szybciej byc. nie dlatego ze czujesz sie przynalezny;a komus.... to tkwi w tobie i jest jasne jak slonce :) zycze wam tego co mnie spotkalo.... chocby nawet w tych bardziej bajkowych wersjach niz moja :)