Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zorka3

PANOWIE ?!Jak to się stało, że zawitaliście do Kafeterii??

Polecane posty

Przypadek - znalazłem linka do pewnego medycznego tematu i spodobało mi się że nie ma cenzury ;) ani czekania na publikację :) a publicity jest spora. PS do niedawna byłem Wiernym Ogrodnikiem ale musiałem zmienić nicka.

no, trochę mnie zawiedliscie, miałam nadzieję, ze któryś z was np odkrył dzieki Kafe na nowo kobiety :) albo je choć troche zrozumiał ;) a jeszcze jedno? często podszywacie sie tu pod panie????

A ja jestem pani i podszywam się pod pan :P A tak naprawdę to zaproszenie dostałem od koleżanki ....

ło matko...- zawsze to jakis powód jest:) ja tez uwielbiam wiele wątków,wręcz nieprawdopodobnie głupich!

hurrrraaaa..ło matko.. - wreszcie jakis sekrecik, ujawnienie się :) to lubię...

nie chciałem sie jeszcze teraz ujawniać, postanowiłem, ze nastapi to po 1000 wypowiedzi, ale zmieniłem zdanie i będzie sensacja jak się niektórzy dowiedza :-) denerwowało mnie już pisanie w formie byłam.. widziałam itp itd :-)

Gość znudzona do cna
...ale Ty jestes zimny jak lod...

choć z 2giej strony , nie do konca wierzę, ze ło matko.. jest facetem, jakoś tak ..

znudzona do cna- hmmm.. czegoś tu nie rozumiem...nie sensu,ni treści, moze to na inny topik mialo byc? :)

jeżeli to, ze jestem facetem pójdzie do szerszego grona ( bo na ten topik wszyscy nie wchodzą ) to napisze stosowne oświadczenie i wszystkiego sie dowiesz

Gość znudzona do cna
nie nie pomylilam sie...znowu mi odbija...nie martwcie sie zaraz mi przejdzie;)

Gość znudzona do cna
Amant Wszech Czasów k.zapasowa >>>komu bije dzwon?

ja czasem przeglądałem o2.pl, tam ktoś podał link do Kafeterii. Spodobało mi się i zostałem. A moja fascynacja Internetem rozpoczęła się chyba od portalu WP. Często byłem tam na czacie. Miałem zasadę nie rozmawiania na priwach, tylko na ogólnym. Na priwach jedynie ze znajomymi. Jest jeszcze strona internetowa sprzed kilku lat, są tam fotki wszystkich z czata, ech wspomnienia... I jak zawsze piszę nie w temacie :P

Gość znudzona do cna
zauwazylismy ze nie w temacie...moze pisazem powinienes zostac...nie nabijam sie mowie powaznie czuje potencjal

A myślałem, że nikt nie zauważy... Ale kto kupi książkę o temacie np: \"Konstrukcje mechaniczne zespołów sprzętu elektronicznego\" z opisami Kafeterii ?

Gość znudzona do cna
jaaaaaa...mnie juz nic bardziej nie znudzi