koczi 0 Napisano Wrzesień 11, 2006 czy zakup motorolki v3 (rezar) to dobry wybór?? kto posiada niech sie podzieli wrażeniami:) a czym sie różni od v3i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koczi 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 hej, czyzby nikt nie miał motli v3 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamam Napisano Wrzesień 12, 2006 ja mam v3i i bardzo polecam, jestem strasznie zadowolona, jest lepsza niż v3 bo ma kamerke i lepszy aparat: http://www.motorola.com/motoinfo/product/details.jsp?globalObjectId=130 Naprawdę polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 i karte pamieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ode mnie dla ciebie Napisano Wrzesień 12, 2006 nic specjalnego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitahaya27 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Ja też mam V3i a wcześniej miałam V3 i polecam :).Świetny telefonik,wygodna płaska klawiatura i aparat oraz kamerka,mp3...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koczi 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 dzieki ludziki. dzieki i prosze o wiecej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koczi 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 no piszcie jeszcze piszcie..... plissssss.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach