Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajesli

Wieczorem przed mym domem wystawie ekran i...

Polecane posty

wyswietle film.... zachcialo mi sie ciszy na kafe....stwarzam wiec ta oaze..zapraszam pod palme, serwuje drinki z parasolka w rytmach bluesa... wszyscy sie relaksuja i usmiechaja... ja zamawiam malibu... komus jeszcze nalac?

ooo..przepraszam bardzo..barmanka nieco przysnela...zreszta juz na dzis zamykamy...szyldu tylko w oknie nie zdazylam przekrecic ;-) ale zapraszam jutro. A co do filmu - no to czekam na propozycje. ja osobiscie lubuje sie w filmach z gatunku Requiem dla snu, Closer,Efekt Motyla, Utalentowany Pan Ripley czy Chlpak rzeznika ale one chyba niezbyt wpisuja sie w relakscyjna atmosfere...to moze cos lzejszego? Monthy Pyton? ...hmmm..albo jakas lektura ciekawa? slucham..chetnie sie powypozyczam pomyslami ;-) do zalezakowania jutro...bo dzis i ja juz zwijam swoj lezak...

niema jak smak pierwszej kawy z ranka ,uuuuuu czujecie aromat? ale widzę,żejesteśmy na\'\'ślubach\'\'to może i jakie weselne ciacho ktoś do kafki podrzuci

Gość daniela
Bardzo prosze ciacho i kawka z bita smietana:)

sekunde,sekunde,każdy obsługuje się sam :D co to za wykorzystywanie personelu leżaczki ładnie proszę rozłożyć, słomiany kapelusz na głowę mile widziany, zamknąc oczy i...marzyć o jak nudno,jak błogo

która ma olejek bo się przypiekać zaczynam...?:) drineczek mi się kończy...idzie ktoś w stronę baru? te leżaczki macie tutaj boskie!

no niestety sama... ze szklanka w dloni... co prawda telaezyk gdzies sie tam za mna turla ale on jest ciagle zajety

Gość motylkowa pani...
kto jest autorem tego tekstu i jaki jest tytul?

witam lezakujacych :-) po pracy tez sie z chcecia klapne tu. A lezaki owszem owszem sa wygodne :-) na rozluznienie i mily poczatek wieczoru: historie przeczytane :

w pewnej gminie w Polsce zlozono donos na Policji na sasiada, ktory to napuszcza swe tresowane slimaki a te podazaja w strone posesji poszkodowanego i zjadaja mu co zasieje. / Zrodlo - Agora ;-)

tak , indor sasiada gwalcil kaczki i..biedak przyplacil to glowa...buahhahhah, ale co sobie pouzywal to jego ;-)

sa tu moze milosnicy wina? bo poszukuje ciekawego przepisu na winko... ostatnio sama zrobilam z ryzu i rodzynek- biale, polwytrawne, wlasnie lezakuje i sie klaruje... znacie jakies inne przepisy niz ten z ryzu i te tradyzyjne oczywiscie.?

jak ja uwielbiam to poludniowe slonce.... :) ej a widzialyscie tego nowego kelnera?... co za facet... ;)

uwielbiam zgrabne meskie tyleczki... i zgrabne nogi... jestem chyba nienormalna... dobrze ze na piersi jeszcze nie patrze ;) :P

Gość i to koniec
i wszyscy się roześli :(

ja sobie caly czas tu siedze :D ogladam meskie dupcie.. ale cos mnie gardziolko boli... to chyba od tych drinow :O

wróciłam z wesela powiem wam,ze zachodzę w głowę -ILE TO MOŻNA ZJEŚĆ!! już ,już się wydaje ,ze nic się nie zmieści a tu seprajs w nic nie wchodzę :(