Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

No tego to już za dużo....

Polecane posty

No coś Ty.....to dopiero początek :D

Ka:D I to ostatnie zdanie, że jest wiele do zrobienia. Może niektórym przydałaby się jakaś terapia ewentualnie w cięzkich przypadkach resocjalizacja. Bo wiadomo, że \"dobry\" może być tylko LPRowiec, PiSowiec ...

Ostatnie chwile Anny Fotygi w MSZ http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3611872.html - To są informacje oczywiście nieprawdziwe. Fotygę oceniam bardzo dobrze. Z tego co wiem, premier ma podobną ocenę - dementował prezydent Lech Kaczyński w Jerozolimie. Również Marek Jurek przekonywał, że to plotka. :D:D:D:D To zdanie jest najlepsze, ta baba nic nie robi! Nie ma nic do powiedzenia, tak samo jak Lech, tylko Jarek może decydować. Chooooomiki, hihihihihihihihi.

Fotyga to po prostu cymes :P. Nobla dla tego, kto wpadł na pomysl zrobienia jej ministrem....... Anouk od zawsze wiadomo, kto jest bliźniakim dominującym. I od zawsze było wiadomo, że bliźniak dominujacy prze do hegemonii.

Ja taką hegemonię przeżyłam na własnej skórze...:P bo byłam związana kiedys z bliźniakiem. I to dominującym.... Ka, ale ta Pani jest jak powiedziałaś... Nic dodać, nic ując. Najważniejsze, że dominujący ją dobrze ocenia. Skoro on, to i wszyscy z jego kręgu:P

Fotyga - zakompleksiona kobicina nie mająca nic do powiedzenie :O I to jest nasz Minister Spraw Zagranicznych - smiech na sali - żenua :o

Wiesz, bliźniak na tak kluczowe stanowisko nie powoła kogoś, kto ma coś do powiedzenia, bo może mieć więcej od szefa :P. A tak linia polityki zewnetrznej została wyznaczona i Fotyga nie ma myslec czy mówić, a biernie wykonywać polecenia. Nie za myslenie jej płacą :P

Gość przypadkiem
Anouk, nie jestes przypadkiem z Siedlec? :D

I niedługo wybory samorządowe i zapieprz całą niedzielę :(

Przy działaniach LPR, to nawet wypowiedź Łukaszenki jest bliższa logice:o:o:o :( Co za czasy...