Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale łądna jest nasza Polka

dziewczyny spojrzcie na jej urode...nigdy nie widzialem ładniejszej kobiety!!!!!

Polecane posty

gdzie sie takie cuda rodzą ? są przesliczne poprostu te tajki... http://www.miss.wp.pl/gid,8498704,img,8498883,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=21

http://www.miss.wp.pl/gid,8499519,img,8499561,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3

Gość jest ladna jak sie nie
usmiecha, z usmiechem wyglada konsko. MOja kobieta to najladniejsza pani na ziemi :D:D

ale mi chodzi o tajke a przez pomylke w pierwszym linku wkleila mi sie polka .. choć tu Polka wyglada super jelsi chodzi o figurke w dzinsach:) http://www.miss.wp.pl/gid,8499426,img,8499434,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=10

Gość BOZE TA TAJKA W 2 LINKU BOSKA
kurcze przesliczna laska .. czy wszystkie tajki sa takie sliczne?

Gość BOZE TA TAJKA W 2 LINKU BOSKA
nawet wałęsa sie tak zapatzrył ze szok poprostu..

Gość Kawa z mlekiem i cukrem
One są wszystki piękne - piękne ciało, zadbane, szczuplutkie. Piękne włosy, dłonie, śliczne twarze...uśmiech. Dlatego też nie oglądam Miss Wold 2006 - nie chcę wpaść w kompleksy:)

Gość blagam nie pokazuj mi ich
dziewczyny widzialyscie tą tajlandke? ranu julek chyba nie ma faceta któy by powiedzial ze ona nie jest piękna i ze siemu nie podoba:(

Gość kazeeeeeekk
ozesz kurwaaaa ..ona jest sliczna i wiem to odkad ją ujrzalem. maciejakies foty jej jeszcze?poszukuje bardzo..podajcie link jak macie plisss

Gość o gustach się nie rozmawia
Jeżeli ktoś lubi Tajki...

Gość to jednak nie to
nie, nie, przesadzacie naprawde. Oczywiscie, ze jest ladna i pieknie zrobiona, ale bez przesady kochani! Chociaz moze to zalezy kto jaki tyo lubi, ja w kazdym razie mam inny gust.

Gość fsdfsdd
a jaki ty masz gust?

Gość to jednak nie to
Kobieta musi byc raz naturalna (przynajmniej w miare), a dwa miec przede wszystkim to COS, a pod pokrywa pelnego makeupu, rzeszy stylistow, fryzjerow i innych specy od swojego fachu trudno nawet dostrzec jak one naprawde wygladaja.

Gość Co wy w nich widzicie
Jak patrze do lustra to jestem ladniejsza niz polowa z nich!!!!! : 0 Byc moze to wina zlego zdjecia.. ale w tv tez polowa wyglada jakby wlasnie skonczyla prace w sex shopie. Nie podoba mi sie nasza : ( Btw pytalam swojego co sadzi na temat owej tajki to sie tylko skrzywil jak po cytrynie.Nie dlatego zeby mnie nie urazic ,to byl odruch bezwarunkowy. Mysle ze wy tez moglybyscie rownie dobrze startowac w Miss:D Tylko ze tam zwracaja uwage na wymiary.. a nie na buzie. A buzie to my mamy ladne :D :D :D :D :D :D a nie takie konskie paszcze. Masakraaa : ona nie jest boska tylko KOŚCISTA !!! Fe!! Taki manekin. Ble :D

Gość a ktoraaa
to byla misska w tych krociutkich wlosach??? dla mnie bomba!!

uwazam ze polske reprezentuje łądna dziewczyna,serio jak ją zrobili na gali rozpoczęcia to normalnie az miło popatrzec ,mam nadzieje ze bedzie wysssoko,bo jest ładna

Gość wszystkie miskii
tajka ma za szeroki nos :/

Gość Polka przypomina gloną reality
show -Wszystko o Miriam

Gość kasialux
ale to steczkowska

Gość Hakuna_matata
Cudny to jest ten Hiszpan z tyłu - Conrado Moreno a nie jakaś tam Tajka :P :D :D :D

Gość co Wy piszecie
oj ludzie ale wy glupie jestescie!!!!! Chcecie byc takie piekne to "wypindolcie" sie tak i jazda na zabiegi upiekszajace a zobaczycie, bedziecie mogli tak o sobie powiedziec!!! A tak na marginesie ciekawe jak bez makijazu wygladaja hahahaha.... koszmary!!!! oh tu nieulozone niepodkrecone wloski tu brak makijazu aaa fuuuj. A wiem co mowie bo moja kuzyneczka jest modelka i znam je kolezanki!!!!!!!! Katorga-nigdzie nie mozna z nimi wyjsc na jedzenie czy piwo boooooo ohhh kilogramy....ohhh jakie to cnotkii zero zycia!!!!!!!!!!!!