Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę zmieszana

Czy zdarzyło się wam coś takiego jak mi ?

Polecane posty

Gość Trochę zmieszana

Wczoraj jadąc samochodem przez centrum Warszawy całkowicie nieświadomie postawiłam się w kłopotiliwej sytuacji. Otóż lubię nosić sukienki nad kolanko, mini, niekoniecznie bardzo króciutkie no ale jednak krótkie. I taką właśnie wczoraj ubrałam. Kiedy jadąc samochodem dojechałam do jednego ze skrzyżowań zatrzymało mnie czerwone światło. Postanowiłam w tym czasie nieco poprawić sobie uwierającą w tyłek bieliznę na co pozwalała mi właśnie ubrana krótka sukienka. Tak więc kiedy pewnie poprawiałam sobie majtki zauważyłam że obok mnie stoi wielki ciężarowy samochód a w jego oknie siedzi facet który mi się przygląda. Poczułam się strasznie zażenowana, nie dość że widział jak się wiercę w aucie, to z pewnością widział też jak poprawiam sobie bieliznę, być może widział też to co było pod nią. Poczułam się strasznie skrępowana, wiedząc że ktoś zupełnie przypadkowy zobaczył to czego z pewnością ja nie chciałabym mu pokazać. Zdarzyło się Wam coś podobnego ? Ja się dopiero z tego otrząsam.

Gość Trochę zmieszana
I żeby tego było mało to jeszcze strasznie jęczał, że aż mu szyba w samochodzie zaparowała :-(

Gość jobel
Którędy jeździsz ? :D Daj sobie luz, co to gołej brochy czy tyłka nie widział ?

Gość tylko
Trochę zmieszana a ile ty masz lat

Gość Trochę zmieszana
w dodatku musialam podrapac sie po pusi, bo bardzo mnie swedzi od wczoraj i on pewnie widzial jak czochram mojego boberka. Czuje sie zmięszana :(

Gość tylko
ale se jaja robisz

Gość 11111111
:D:D:D

Gość Trochę zmieszana
Tak naprawdę to mi się to podobało ;-) chyba pojade tam jeszcze raz, może znowu będzie taka akcja

Gość tylko
no to se pojedz jak cie to rajcowalo

Gość Trochę zmieszana
tylko --> i co mi zazdrościsz jędzo jedna, pewnie nigdy sie tak nie bawiłas jak ja w samochodzie

Gość tylko
niema ci czego zazdroscic

Gość zbys 79
Trochę zmieszana ale mnie podniecasz powiedz cos wiecej

Gość jest tu ktos

Gość Trochę zmieszana
Napisałam coś o sobie a ktoś wredny się podszywa dalej pod mój nik. Mój wpis jest tylko ten pierwszy oraz ten który właśnie czytacie. :(

Gość tylko
teraz to nie udawaj niewiniątka

Gość kara80
mi sie jeszcze takie cos niewydazylo i mam nadzieje ze sie nie zdazy ale napewno bym byla zmieszana

Gość Jolka Pamiętająca
A ja kiedyś przechodziłam koło robotników siedzących w dziurze na kable telefoniczne i przypadkiem podwiało mi sukienkę. Zobaczyli moje majtki bo krzyknęli że są ładne :).

Gość Ewka Nieprzeciętna
Ja miałam podobną wpadkę wsiadając do tramwaju. Wchodząc po schodach założyłam na ramię torebkę nie zauważając że podniosła mi cały bok sukienki. Wsiadający za mną ludzie zobaczyli cały mój tyłek i pasek skromnych stringów. Ale wstyd :(

Gość Ewka Nieprzeciętna
tylko nie wiem czemu wszyscy wykręcali nosy :(

Gość ciekawskaaaa
ludzie mają wyobraźnie, wychodzą do miasta, do ludzi i idą ulicą i dłupią w nosie, dra[pią sie po tyłku i wiele wiele innych... a przexcież wszędzie do okoła domy, samochody, to,że nie widzimy,ze ktoś na nas patrzy nie oznacza tego, ze nie patrzy :o