Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

momika

ja też polecam super fotografa

Polecane posty

świetny fotograf - pełen profesjonalizm a do tego bardzo miły polecam www.studionapietrze.pl

Gość taka jedna minimol
momika masz paskudnego męża fuuujjjjj

momika czy ty jestes ze sz-na lub okolic? które zdjecia to twoje/? ile płaciliście?

nie ja nie jestem ze szczecina ale moj maz pochodzi spod szczecina i nad polskim morzem spedzalismy wkacje-krotka podroz poslubna i wzielismy ze soba ubrania slubne aby zrobic sobei sesje nad morzem bo nie robilismy pleneru za 30 zdjec w albumie zaplacilismy 600 zl a zdjecia robilismy w miedzyzdrojach

Gość wcale nie masz brzydkiego męża
najważniejsze, że Tobie się on podoba:)) nie słuchaj tamtej mądrali.... pewnie to jakas zakompleksoiona dama...

Gość wcale nie masz brzydkiego męża
która jest sama... zazdrości innym szczescia.... założe sie o wszystko ze jest osoba samotna:) a foyki sliczne:)

dzieki nie przejmuje sie takimi osobami sporo ich na forum a jesli chodzi meza to kazdy ma iny gust i nie tylko wyglad sie liczy w zyciu dziekuje i pozdawiam sedrecznie buziaki

Gość NarzeczonaZbielska
Chciała Ci powiedziec,ze macie piekne zdjęcia ślubne, dawno takich nie widziałam...są na prawde wyjatkowe. Pełno jest kiczowatych fotografów, ale ten jest na prawde świtny..Szkoda tylko,ze to tak daleko ode mnie...ale kiedy patrze na wasze zdjęcia to myslę,że warto pokonac cała Polske bo patrzy się na nie z prawdziwą przyjemnościa

Gość Niezadowolona
Witaj momika Gdzie mozna zobaczyć twoje zdjęcia. Mieszkam świnoujsciu i tutaj nie ma wyboru wsród fotografów. O stódiu na pietrze słyszałam rózne zdania. Z ochotą bym zobaczyła zdjęcia takie jak naprawde robią młodym parom bez udziwnień i podstawionych osób.