Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desire1987

okropny ból w pozycji na pieska

Polecane posty

zawsze jak kocham się z chłopakiem w tej pozycji, odczuwam straszny ból :( w innych pozycjach jest ok. co może być tym spowodowane? :(

Gość najprawdopodobniej
ty jesteś yorkiem a twój partner dobermanem

Gość zmp
tez tak mam. u mnie powodem jest tylowzgiecie macicy . ..

Gość zmp
sprobuj zgiac sie przodem na dol,u mnie jest lepiej;) a wogole od tylu na lezaco jest zajebiscie ;)

Gość dobra rada...
najprawdopodnobniej moze miec troche racji, zastanow sie na tym

próbowałam właśnie tak jak mówisz, że kładłam się na łóżku całym przodem, , torszke pomaga ale nie do końca, bo dalej boli :( a czy lekarz podczas zwykłego badania może odkryć tę przypadłość (tylowzgiecie)? bo kilka dni temu byłam u ginekologa, ale nic nie wspominał ;) jak pójdę następnym razem, zapytam czemu odczuwam taki ból, może mam to samo.

Gość tyłozgięcie
jak już, a nie tyłoWzgięcie tak, lekarz może to określić

no właśnie.. też mi sie wydaje, że lekarz by mi o tym powiedział... tymbardziej że nie raz, nie dwa byłam już u ginekologa, a nawet u kilku. a jakie mogą być inne powody, może ktos jeszcze też ma ten problem i wie juz dlaczego?

Gość moj fun
może nieproporcjonalność w długości. ty krótka on długi. W tej pozycji członek wchodzi glęboko

Ja mam stwierdzone tylozgiecie, i \'\'na pieska\'\' tez sprawia bol jako jedyna pozycja.

hmm w pozycji, gdy ja leżę, chłopak klęczy, moje nogi na jego ramionach (nie wiem czy ma jakś \"fachową\" nazwę ta pozycja) też jest głęboka penetracja a wtedy boli mnie minimalnie albo wcale. zresztą mój luby nie jest jakichś nadzwyczajnych rozmiarów, tak mi sie przynajmniej wydaje, bo dużego doswiadczenia nie mam :) no ale głowy sobie uciąć nie dam :) dzięki za odzew :*

Gość rasowa brunetka
DESIRE TO PRAWDA TYLOZGIECIE MACICY LEKARZ NIC CI NIE POMOZE JA JUZ TO PRZEROBILAM TA PRZYPADLOSC LACZY SIE TEZ Z OGROMNYMI BOLAMI PODCZAS OKRESU ALE NA TO NIE MA LEKARSTWA TAKA URODA TYLKE POWIEDZIAL LEKARZ JEDNO TEZ JEST PEWNE ZE TRUDNIEJ ZAJSC W CIAZE W POZYCJI OD TYLU PODOBNO PO PORODZIE JEDNAK BOL JEST MNIEJSZY ALBO ZNIKA TYL;E CO DOWIEDZIALAM SIE OD LEKARZA BO W CIAZY JESZCZE NIE BYLAM:)