Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Icewind Dale

Jestem sam..... Ale wiem dlaczego?

Polecane posty

Gość Icewind Dale

Nie należe do jakiś przystojnych facetów, do brzydkich też nie... ale zazwyczaj dostawałem kosza od tych dziewczyn do których startowałem....ale w między czasie o mnie starało się pare dziewczyn które były hmmm brzydkie??? lekka nadwaga, nieciekawe rysy twarzy czy aseksualny styl ubierania... Więc są dwa wyjścia albo się wyrobie :D, i będe miał kobiete która mi się podoba....albo będe sam do końca zycia...Świadomy Wybór

Gość nie wiesz
idź do psychiatry:-(

Gość Icewind Dale
a niby dlaczego ???

Gość nauczyciel prawa
pokazales ze zalecy ci na nich kobiety trzeba ignorowac byc dla nich niedostepnym

Gość nauczyciel prawa
nie mozna im wlazic do dupy bo cie oleją

Gość plusz
Albo zwrócisz uwagę na dziewczynę która po za walorami estetycznymi reprezentuje sobą jakiś poziom intelektualny na który wygląd nie koniecznie wskazuje Boże dla facetów tylko wygląd sie liczy nic po za tym A o czym będziesz z nią rozmawiał za kilka lat O solarze, kremach na celulit, liftingu itp, wiecznie przecież piękana nie będzie kiedyś się zestarzeje

Gość nauczyciel prawa
dadzą ci przyslowiowego kosza

Gość nauczyciel prawa
zmieni sie z dupka na twardziela

Gość Icewind Dale
powiedz mi chciałabyś być z facetem który nie czeka na wspólną noc, u którego nie powodujesz przyspiesoznej akcji serca??? który myśli o innych ???

Gość nauczyciel prawa
komplementowales urode tych dziewczyn? ladne byly?

Gość Icewind Dale
No więc mam 22 lata . dużo może się zmienić, chodze teraz na siłownie, przytyje, zmienie wkońcuu okulary na szkła kontaktowe, albo operacja korygująca wzrok, jak będe miał prace ( teraz studiuje) to wszystkie oszczędności będe w siebie inwestował.....

Gość plusz
każda kobieta ma swoje sposoby żeby powodować u swojego faceta dzikie pożądanie

Gość Icewind Dale
ładne były ale ja nie słodze przed związkiem, najpierw chce się umówić...

Gość Icewind Dale
sorki ale kobieta z nadwagą u mnie nic by nie wywołała

Gość plusz
o ty jeszcze mlody jesteś i jeszcze ci się gust zmieni 1000razy jak się wyszumisz to będziesz wiedział co dobre

Gość nauczyciel prawa
dam ci dobre radę leć tylko na ladne brzydkie sa do niczego

Gość nauczyciel prawa
niby czemu masz leciec na brzydkie? korzystaj z zycia i wybieraj tylko te ladne:-)

Gość no ja kobieta jestem
ale widze ze masz podobne spostrzezenia faceci,którzy mi sie podobali jakos tak nie zwracali na mnie uwagi,tzn zwracali,ale ja niepotrzebnie okazywałam ze mi zalezy i wtedy klapa a ci,ktorzy na mnie "lecieli" mi sienajzwyczajniej nie podobali tylko nie planuje nic z wygladem robic,bo tu mi nic nie brakuje jedyne czego sie nauczyłam to to,ze facetiom na poczatku nie nalezy okazywac ze zalezy i odwrotnie :)

Gość zbytdobryzebygokochac
Bo na poczatku ma byc tylko okazanie zainteresowania. Na zalezenie przychodzi odpowiedni czas, dopoki tego nie zrozumiesz zapomnij o kobietach.

Gość no ja kobieta jestem
no,i racja chodzi o to zebys na poczatku okazał zainteresowanie,zeby wiedziała ze na ciebie zwrocic uwage a pozniej dystans

Gość Icewind Dale
kobieta ... ktoś kiedyś powiedział " Nigdy nie jest tak dobrze aby nie mogło być lepiej" w wyglądzie zawsze coś można poprawić.... A co do kobiet...z doświadczenia wiem, że są jeszcze bardziej wybredne, bo potrafią skreślić faceta tylko ze względu na jeden szczegół np ma brzydkie dłonie, brak bielutkich ząbków, czy nie jest brunetem...faceci bardziej patrzą na kobiety jako całóść a nie zbiór pojedyńczych cech...

Gość nawet jak juz będziesz piekny

Gość Icewind Dale
A wiem to też od mojej cioci pracuje w biurze matrymonialnym....i mówi , że współczesne kobiety mają takie wymagania, że szok !!! facet z 200 ofert zawsze sobie wybierze jakieś 20 go interesujących, kobiety jak wybiorą 2, 3 to jest dobrze, zazwyczaj też są to ciągle ci sami faceci.... :D

to nie zapomnij, że kobiety nie tylko na faceta patrzeą, czasem potrzebują też porozmawiać...i to nie koniecznie o jego wyjściu na siłownię, korekcji wad wzroku i pracy nad budową ciała... może trzeba coś przeczytać?

Gość Icewind Dale
studiuje wiec jakis tam poziom mam, no i tak nadrabiam srednia kraju bo co roku czytam jakies 6 ksiazek nie zwiazanych ze szkola :)

Gość Icewind Dale
dlaczego ??? Powiedz mi ty tomek dales juz tutaj zdjecie nie ??

drodzy chłopcy, wyciągle rozmawiacie nie o prawdziwych kobietach, lecz o dziewczynkach, które nie wiedząc o co chodzi w miłości, zwracaja uwagę na zewnętrzność... Prawdziwej Kobiecie, mężczyzna musi imponować, sposobem bycia, dojrzałością, swoimi pasjami, uczuciowością...I to tak na prawdę się liczy, a nie dodatkowe 2 cm mięsni.

Gość Icewind Dale
ale dlaczego bys na silownie poszedl o ile sie nie mysle masz nadwage ??? zamien tluszcz na miesnie odrazu wzrosnie twoja atrakcyjnosc !!

stańczyk-porozmawiamy za 10 lat, jak dojrzejesz...