Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nadzieje

Miłość za granica?Czy ktos znalazł swoją drugą polowke?

Polecane posty

Gość mam nadzieje

Wyjechałao tylu lidzi Jade i ja, ale sama i...boje sie,ze skoro w Polsce nie znalzalam szczescia to nie poznam za granica nikogo...oczywiscie chodzi mi o mezczyzn/

Gość znajdziesz znajdziesz
pięknego araba o czarnych oczach !!!! hehehehhe

Gość mam nadzieje
no ok wiem,ze sie bedziecie smiali...ale nie chodzi mi o arabow, wlasnie o Polakow mieszkajacych za granica:(

Nic się nie martw, na pewno kogoś znajdziesz. Troszkę odwagi i wiary w siebie. Poza tym liczy się człowiek a nie kolor skóry, katole od siedmiu boleści.

Gość znajdziesz znajdziesz
jasne.....

Gość losowo doświadczona
ja pojechałam z moim chłopakiem-Polakiem....i pokazal co jest wart....a ze Polki to ładne kobiety - jestem z Anglikiem i chyba zostanę panią Bennett niedługo.....

Gość mam nadzieje
przykro mi bardzo, moze ktos jeszcze ma jakies doswiedczenia?

Za granica jest o wiele latwiej nzalezc milosc niz w Polsce, bo ludzie sa bardziej otwarci na siebie, faceci chetnie beda z Toba rozmawiac i sie umawiac, a przede wszystkim beda mili i wcale nie musisz wygladac jak miss aby sie podobac. Wszystkim dziewczynom, ktore w Polsce sa zakompleksionymi szarymi myszami niezauwazanymi przez kolegow polecam wyjazd za granice. Tylko nie gotuj sie w sosie polskim jak juz tam bedziesz, poznawaj tez tubylcow i ludzi roznych narodowosci, zmieni Ci to zdecydowanie swiatopoglad :) (I nie mowie tu o Arabach!!!)

Gość mam nadzieje
Enamorada...piszesz z doswiadczenia? gdzie jestes:)

Od ponad roku jestem w UK, ale wczesniej bylam 7 m-cy w USA i ponad rok w Hiszpanii. Przez ten czas poznalam mnostwo osob, mialam paru chlopakow cudzoziemcow i jednego Polaka, teraz jestem z Brazylijczykiem.

Gość aaan
witam wszystkich!! od momentu jak wyjechclam za granice z moim facetem, to wszysstko zaczelo sie pieprzyc(przepraszm za wyrazenie). pierwszy raz widzilam mojego faceta w depresji, z radosnego fajnego chlopka , nagle stal sie drazliwy, nerwowy, na duzo rzeczy reguje emocjonalnie.teraz wszystk wisi na wlosku caly 5 letni zwiazek, nie wiem co robic.jak to ratowac

Gość Bubusiowa
do mam nadzieje: Nic sie nie martw!! Sama wyjechalam za granice (do anglii) i widze co tu sie dzieje Mila i WOLNA Polka to za granica prawdziwy skarb!!! Jest mnostwo samotnych mezczyzn i malo kobiet a te ktore tu sa to sa przewaznie zajete Powod jest prosty Kobietom duzo trudniej jest podjac decyzje o wyjezdzie i znacznie trudniej znalezc prace bo wiekszosc ofert prac "dla Polakow" moga wykonywac wylacznie mezczyzni np prace na budowie, w magazynach Wiec nixczym sie nie przejmuj Na pewno kogos poznasz!! Powodzenia!! :)

Gość ja poznalam meza za granica

Gość analizator 2006
Polaczków podróże duże i małe.... Polki się nie szanują za granicą... Nie warto tutaj się z kimś wiązać, z polką i wyjeżdzać z nią za granice...Lepiej pojechac samemu,z kolega, kolezanka, i tam zacząć szukać kogoś samemu na własną rękę...

Gość ja poznalam meza za granica
Prawda jest taka ze Polacy nie dosc ze wiecznie sfrustrowani to i do tego zazdrosni wiec dorabiaja sobie teorie. A kobiety po prostu dostrzegaja ze na swiecie chodza jeszcze inni faceci, innyej narodowosci, ladniejszej urody i ktorzy potrafia zabiegac o kobiete. A fakt iz wzrata ilosc malzenstw polsko - zagranicznych raczej swiadczy o tym ze jestesmy doceniane.

Gość polki to chodliwy
towar za granica wiec nie martw sie o nic :)

Gość czincia
Ja poznalam meza za granica,we Wloszwch-Polaka.W Polsce , chyba nigdy bysmy sie nie spoktali , bo mieszkamy od siebie daleko . Pozdrawiam i zycze powodzenia na lowach.

Gość czincia
we Wloszech -mialo byc .

Ja poznalam swego faceta ok pol roku po przylocie do USA. Za kilka dni swietujemy druga rocznice i slub w planach:]

tez mam meza Wlocha. poznalismy sie we Wloszech, bylam wtedy na stypendium. Jestesmy malzenstwem juz drugi rok i jestem bardzo szczesliwa:)))

Gość gość
Witam... Szukanie swojej polowki to tak jak chodzenie we mgle. Mosisz uruchomic wszystke zmysly by dostrzec te czy ta jedyna . Mieszkam za granica wiec moge napisac ze i za granica znalazlem ..Odleglosc sprawia ze kazdy dzien z dala od siebie umacnia to co rodzi sie w Nas. Jestesmy szczesliwi ze sie tak odnalezlismy. Jesli bedziecie tego pragnac i bardzo chciec i myslec nieustannie tak jakby to juz sie stalo , to niezaowazycie kiedy was dopadnie ten jegomisc z lukiem i strzalka. Badzcie czujni bo milosc przychodzi z nienacka i objawia sie w roznorakim stylu. Bedzcie zawsze gotowi ja przyjac .... Pozdrawiam...

Gość Krzychu_Rz
2 lata temu poznałem we Lwowie ładną Ukrainkę. Obecnie mieszka u mnie i pracuje w swoim zawodzie.W tym roku weźmiemy ślub.

Gość gość
Ja poznalam meza Niemca. Jest bardzo dobrym, lagodnym, rodzinnym czlowiekiem. Jest nam razem super.

Gość gość
Za granica latwiej jest poznac faceta. I srednia wieku jest przesunieta w gore. W Polsce jak nie wyjdziesz za maz i nie urodzisz do 25 to jestes ueazana za stara panna. Tutaj ludzie pobieraja sie i decyduja na dzieci najczesciej kolo 30ki, a i po 30ce jest sporo wolnych osob. Ja tez wyjechalam sama, tutaj poznalam raz Polaka, ale nie wyszlo, potem spotykalam sie z innymi narodowosciami. Ostatecznie wyszlam za maz za Brazylijczyka, tworzymy udany zwiazek i dodatkowy bonus to ze mamy dwie "bazy" - babcie gdzie mozemy zostawic dzieci, na wakacje po Europie i Ameryce poludniowej. ;-)