Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kvanilla

chyba większość kiedyś zdradzi.

Polecane posty

a co tam wiekszosc.....wszyscy to jest problem wszyscy co ? wszyscy kiedys umra i trzeba bedzie po nich plakac.....czy z tego powodu mam nikogo nie poznawac i byc odludkiem ? :p

Z takim podejściem do życia będziesz na pewno samotną, zgorzkniałą pannicą.;) To prawda, wielu ludzi zdradza, ale są to z reguły osoby mające niską samoocenę, są to osoby, które za wszelką cenę chcą udowodnić sobie, że są atrakcyjne. Nie musisz się przejmować nimi. W Twoim wypadku może być inaczej. Życzę Ci więcej wiary w człowieka, nadziei na miłość dojrzałą, na związek oparty na zaufaniu i harmonii. Pozdrawiam :D 🖐️

no właśnie nie ufam sobie samej, choc wiem ze nie zdradze,ale dlatego strasznie się boję, że ta druga osoba to zrobi, choćby na imprezie firmowej. Najgorsze, że bym sie o tym nie dowiedziala, bo sam fakt zdradzenia, ok szkoda, ale jesli o tym wiesz to możesz działac a jak nie wiesz że cie zdradził? jak życ?

Gość Kawa z mlekiem i cukrem
kvanilla Ja też nie ufam samej sobie - a człowiek jest tylko człowiekiem. Uciąć ręki sobie nie dam - że nigdy nie zdradze - o mały włos nie zdradziłam jakiś czas temu. Jeżeli nie wiesz, że Cię zdradził - to nie wiesz i nie myślisz o tym. Chyba, że wolisz codziennie zastanawiać się czy oby dzisiejszego dnia Twój facet Cię nie zdradził. Przestań - zdradzi to albo powie albo nie. Nie zadręczaj się głupimi myślami.

Gość to prawda
Wiele osób w związkach zdradza i możliwe że to też spotka i Ciebie, ale z powodu strachu nie mozna rezygnować z bycia z kimś

Gość Kawa z mlekiem i cukrem
Ja przez cały czas przez okres 3 lat - myślałam, Boże zdradzi mnie NAPEWNO! Więc po co być z kimś kto mnie zdradzi - aż z czasem zaczełam wmawiać swojemu, że mnie zdradził - chore!! Dzisiaj żyję dniem - co ma być to będzie. Żyję tym co mam, jeżeli zdradzi - trudno, widocznie chwila słabości. Jak to powiedziałaś - SZKODA. Ale póki nie wiem to cieszę się życiem:)

Gość a ja zostałam
zdradzona i teraz sama zdradzam. człowiek uczy sie na błędach! nie wyje jak on mnie zdradzi bo bylam pierwsza!!