Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rossmannomaniaczka

Jakich kosmetyków firmy Rossmann używacie i czy jesteście zadowolone?

Polecane posty

Gość Rossmannomaniaczka

Ja używam żelu pod prysznic Isana miód i mleko!! Boski zapach, fajnie myje i nie wysusza skóry. A Wy?

Ja używam kilku :) - podpaski--> mogą być - żele Isana (miód i mleko oraz taki biały kremowy --> super!! - krem do rąk różany w słoiczku --> fajny - krem Babydream do twarzy i ciała --> super!!!!! super!!! - uniwersalny żel do mycia Babydream --> ok - pomadka ochronna Isana ze złotym połyskiem --> słaba, wysuszała

Gość brabrabra
ja lubie tamony, waciki, maszynki do golenia

krem Babydream - od niedawna wiec na efekty pewnie trzeba poczekac ale na razie jest calkiem ok peeling morelowy - jedyny i najlepszy, mnostwo dosc ostrych drobinek zluszczajacych (dlatego trzeba nim masowac twarz bardzo delikatnie) raz uzywalam zelu pod prysznic Isana takiego jakiegos mandarynkowego czy cos w tym stylu - niezbyt fajny, jak dla mnie smierdzial wodka i slabo sie pienil (w zasadzie wcale) a do tego troche wysuszal

Gość ja tez ja tez
żele Isana (szczególnie miód i mleko!) :D Zawsze jak się myje to mam ochote sie napic. Bosko pachnie! i jeszcze balsam do ciała Isana. Tez fajny

Gość hej anka
co to za peeling morelowy? napisz dokladniej

krem babydream- jak dla mnie najlepszy, ze wszystkich, które do tej pory używałam żle Isana- kokosowy- dość dobry balsam Europrofit- oprócz tego, że dość ciężko się wchłania, nie mam żadnych zastrzeżeń

Dezodorant Isana, taki pomarańczowy, pięknie pachnie i jest całkiem skuteczny.

Gość ja tez chce sie wypowiedziec
kremik do twarzy z babydream- fajny mydelko w kostce z baby dream- bardzo fajny, myje sie juz tylko nim i nie mam wysuszonej skory! tampony- nie widze roznicy miedzy nimi a ob wiec fajne ;) waciki do twarzy- bardzo fajne bo sie nie rozwarstwiaja husteczki higieniczne- jak kazde inne chusteczki, roznicy w jakosci nie zauwazylam a cena duuuzo nizsza od innych!

Ten peeling jest w takim dosc duzym sloiczku (100 ml) z zolta nalepka i czerwonym napisem Apricot scrub cream. W srodku jest taki bialy krem o bardzo fajnej konsystencji, a wtym kremie jest MNOSTWO dosc ostrych scierajacych drobinek. Wlasnie przez te drobinki trzeba masowac nim twarz bardzo delikatnie aby jej nie podraznic. Zaznaczam ze mam bardzo tlusta cere i u mnie sprawdza sie swietnie, ale mysle ze dla suchej jest na pewno za ostry, dla normalnej i mieszanej trudno mi ocenic...

Gość Iza..
Krem Barydream-zreszta polecany na tym forum:) Herbatki owocowe, dosc drogie,ale dobre i ladne opkaowanie. Poza tym pianke do golenia nog i pomadki ochronne, szczegolnie malinowe

Gość do Iza...
to rossmann ma herbatki? a jakie polecasz?

Kupiłam sobie ten peeling morelowy i rzeczywiście jest rewelacyjny. Jak dla mnie, to lepszy od St.Ives antybakteryjnego. No i połowę tańszy. Mimo, że mam wrażliwą i naczynkową cerę, to mi jej nie podrażnił :) Zostawia lekko tłustą powłoczkę, ale ja ją potem zmywam żelem do twarzy i jest ok :) Polecam.

na razie wypróbowałam tampony, zel pod prysznic Isana Miod i mleko i chusteczki.Kiedys byla taka linia pellingow , zeli pod prysznic, balsamow - mialam peeling i balsam z algami (ladny zapach). Nie pamietam jak sie nazywała, pamietam ze byl tez wariant z pomarancza. A na pewno wyprobuje jeszcze serir Babydream, zele Isana i balsamy.:)

Ja wczoraj zakupiłam żel z pompką i krem do twarzy babydream i choc narazie uzylam 2 razy jestem zachwycona!!! rano obudziłam się BEZ TŁUSZCZU NA TWARZY!!!!!!!!!!!!! :)

Gość mitryf
aja z tej serii Baby dream używam oliwki, jak na razie to troche krótko aby powiedzieć jak działa, ale zastrzezeńnie mam. Ja jestem przyzwyczajona używać oliwki na mokre ciało rano zamist balsamu, długo szukaąłm jakieś. Ta nie ma wsobie ciekłej parafiny więc chyba jest ok ale składniki to takie jakies dziwne ma, nie znam ich. Może ktos tu jest co oceni? Apropo uzywała ktoraś z Was tej seriii baby dream ale w pomarańczowych butelkach dla kobiet w ciąży? Co prawda w ciązy nie jestem ale mysle że moga to byc bardzo dobre kosmetyki.

Gość kreconaola
własnie w której oliwce jest najmniej chemii, jak ta z rossmanna, a moze bambino albo inna

Na www.wizaz.pl są bardzo dobre opinie np. tego na rozstepy dla kobiet w ciązy! Piszą tam kobietki równiez takie, ktore w ciazy nie są i bardzo sobie chwalą!!:)

Gość mustyrly
napewno nie bambino co prawda lepszjuż niż johnson ale jest parafinum ligidum... w tej z serii dla dzieci nie ma chociaż tego.

Gość zoltakaczuchaaaaaaaaa
żel do golenia w rozowej puszce wymiata :)

zoltakaczuchaaaaaaaaa - powiedz o nim coś więcej, jaki żel, jaka puszka, jaka cena? :) nie mogłam znaleźć linka na stronie... a ja polecam maszybki isany - super :D

Gość łysa garbata i bezzębna
mydełko , mleczko kosmetyczne i płatki do demakijazu są niczego sobie :))) kiedyś połakomiłam się o krem .. był tani , cena mnie zachęciła :(( niestety nie okazał się moim sprzymierzeńcem .

Gość łysa garbata i bezzębna
jeszcze jedno :)) plyn do kąpieli i zel pod prysznic Isana < miodowo -migdalowy > jest naprawdę super.Piękny zapach i niska cena :)) waet jest grzechu.

Gość iko
Ja kupuję dla mojego dziecka chusteczki nasączone bebydrem,są naprawdę dobre,i maseczkę do włosów farbowanych,włosy są po niej jak po takich z salonów kosmetycznych ,rewelacja

Gość a co to za maseczka do wlosow
?