Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rossmannomaniaczka

Jakich kosmetyków firmy Rossmann używacie i czy jesteście zadowolone?

Polecane posty

Gość chodzi wam o krem babydream te
n malutki w probkach? jak wyglada ten zchwalany przez was krem babydream to dzis kupie! nadaje sie pok makijaz??

Gość ja wam zaraz odpowiem

Gość makokako
Napisze tutaj bo sie za bardzo nie nzma na tym forum i nie wiem co i gdzie pisac ;) mam nadzieje ze ktos mi pomoze :P Czy uzywaliscie moze niemieckiego kremu na tradzik KAMILLE ZINCI ? http://www.allegro.pl/item126593624_kamille_zinci_germany_tradzik_wypryski_100_.html Kupilam go kilka dni temu ;) i się zastanawiam czy uzywając ten krem bede mogla korzystac solarium ? :> BO wiadomo nie zawsze mozna np przy stosowaniu Benzacne jest to zabronione ;) Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie o tmy kremie ? Z góry dzięki :)

Gość no dobra
wypróbuję ten krem dla dzieci, ale jak będzie niedobry to 😠 :D ile on kosztuje ?

Słuchajcie a ten krem babydream do jakiej on jest cery? nadaje się pod makijaż? Nie jest jakiś tłusty?

A ten krem babydream dla jakiej on jest cery? nadaje się pod makijaż czy raczej jest tłusty? ja uzywam tamponów z rossmana uważam że niczym się nie różnią od O.B. a są o wiele wiele tańsze.

A ja używam zmywacza do panokci ma super zapach i takiego fajnego błyszczyka w kształcie kwiatka o zapzchu gumy Donald. I czasami podpasek ale żadko...

Słyszałam że jest tam bardzo tani Sudokrem. Podobno sie opłaca...

Gość shimmery
Zawsze kupuję tam żele pod prysznic Isany(rózne-nie mam swojego ulubionego),tampony.

Gość kraska
super jest balsam isana lotion z Q10 boski po prostu!!! delikatnie pachnie i szybko sie wchlania i rewelacyjnie nawilza i to na dlugo!!! w dzialaniu jak garnier i dove a kosztuje grosze! natomiast mi krem babydream nie pasuje... skora mi sie pod nim jakby "poci"...

Gość kraska
a krem babydream mysle ze jest do kazdej cery :) ma bardzo lagodny sklad, bez zadnych konserwantow, ulepszaczy i zapychaczy :) i szkodliwej chemii. jak najbardziej nadaje sie pod makijaz, matuje

Gość musze sie wybrac do
Rossmana :)

zele pod prysznic super i mydełka tez, ozywiscie ISANA, polecam nowe oliwkowe:) wkładki higieniczne tez całkiem niezłe no i oczywiscie paier oaletowy alouette, rewelka mieciutki, ekonomiczny, super:)

Gość kosmetykomanka
A ja używam pianki do mycia twarzy z pompką zajefajny zero pryszczy pozniej i dodam ze musi miec naprawde mało chemi bo tylko po nim mi pryszcze nei wyskakuja włąącznie zzaskurnikami polecam z Lival de loop błyszczyki kilka godzin siedzą na wargach polecam:)

Gość konopkka
balsamy, zele, podpaski.

Gość ja bardzo lubie balsam
do stop Fuss wohl, jest tani, skuteczny i ladnie pachnie ;)

i jeszcze maszynki do golenia takie rozowe i płatki do twarzy, patyczki do uszu...chyba tyle

jeszcze sobie cos przypomnialam :P jest taki zel pod prysznic w rozowym opakowaniu, swietnie pachnie ale zapomnialam nazwy...ma jakis wyciag z pereł czy cos...

Gość agas555333
Cześć dziewczyny.... -Ja używam dezodorant z firmy" Isana" zapach fresh , tak samo roll-on fresh- moim zdaniem najładniejszy zapach -ja kupiłam żel z Isana Milch-protein(po polsku żel z proteinami mlecznymi)-super zapach i konsystencja - mój mąż też używa żelu z Isana herbe frische( czarny, z ciemno niebieską zakrętką) - też moim zdaniem najładniejszy zapach -balsam ro rąk i paznokci do wszystkich rodzajów skóry z keratyną i alantoiną ALOE VERA Narysowany jest na opakowaniu aloes. -nie polecam kremów do rąk z firmy cztery pory roku! beznadziejne i mi się nie podobają zapachy. Różne kosmetyki kupujemy z różnych firm w rosmanie, bo rosman to miejsce gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, duży wybór.

Gość gość
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga na którym dowiecie się jakie najlepsze kosmetyki znajdziecie w drogerii Rossmann :) http://bestcosmetics.blox.pl/html Zachęcam do komentowania :)