Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joko999

mam 2 kierunki studiów i zakochalam sie w facecie tylko z matura

Polecane posty

Gość joko999

ale mi to nie przeszkadza on jest inteligentny i bez wyzszego wykształcenia poprostu narazie nie chcialo mu sie studiowac ale nie wiem czy mu to powiedziec bo on mysli ze mam tylko 1 kierunek a jak sie dowie ze mam 2 fakultety to moze poczuje sie przy mnie głupszy nie bedzie mnie wtedy chcial bo przeciez mezczyzni lubia dominowac nie lubia zeby kobieta byla od nich madrzejasz a moze jednak bedzie mu to imponowac???

Gość taaaaaa srutu tutu

Gość Poznany ale jak
hmm ja tez mam ten sam problem, ale nie widze nic w tym nadzwyczajnego. Znam pare ktora rozni sie jeszcze bardziej i jakos zyja, ona pani mgr a on ledwo zawodowke skonczyl :), znam jeszcze inne przypadki, ona jest super dyrektorka jest, a on kurde nie dosc ze wyglada jak ciec to jeszcze pijak jest i jakos mu to nie przeszkadza, ze zona ma wyzsze wyksztalcenie i jest dyrektorem a on wlasciwie nie wiadomo co robi, na pewno pije :)

chyba zwariowałaś, jak facet chce dominowac to albo niech się stara, albo szuka kobiety, przy ktorej starać się nie będzie musiał. To nie ty masz zejść do jego poziomu! nie chciało mu się studiować? a tobie się chciało i chociazby w tym masz przewage.

Gość joko999
nie studiował bo "robił w tym czasie kase za granica " napwewno nie obija sie

Gość no wlasnie
ale masz problem...hihihihi to jest smiechu warte

Gość anhela
Nie, normalnie nie wierze!!! Powiem Ci tak: zastanów się, ile jesteś warta z tymi fakultetami i bez nich. Ja Ci powiem- dokładnie tyle samo. Tyle samo. Gdzie ta Twoja dwufakultetowa inteligencja?? Jeśli oceniasz człowieka po tym, jakie ma wykształcenie, to...to należy Ci się taki sam bezduszny kaleka emocjonalny jakim jesteś Ty sama, to wszystko! Zenujące, to jest po prostu żenujace... Ośmieszyłaś się, dziewczyno. Tak na poważnie.

Gość marychaaa
to się tak mówi, że liczy się tylko miłość. na codzień wychodzą te różnice w myśleniu, ale bywa i tak że to że ktoś nie skończył studiów tylko z lenistwa, jest inteligenty, wtedy jest ok

Gość mało nas do pieczenia chleba
a jakie kierunki ukończyłaś?

Gość joko99
anhela skad tyle jadu u ciebie?? znam swoja wartosc nie uwazam abym sie osmieszylam moim pytaniem jednak moglam go tu nie zadawac bo odpowiedzi na moje pytanie... a zwlaszcza twoja jest niezbyt sensowna...zreszta on i tak mnie chce nie tak szybko znajdzie lepsza ode mnie jak chodzi o całokształt ( nie tylko wykształcenie) :-) dzis mu powiem jest madrym facetem wiec pewno sie ucieszy ze ma wykształcona kobiete