Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaktorej nie wychodzi

laczenie telefonu z komputerem poprzez port usb... pomocy

Polecane posty

witam,pytanie z czesci komputerowej.Kupilam kabel usb zeby polaczyc tel z kopem. Dodatkowo byla oczywiscie plytka. Probuje zainstalowac oprogramowanie,ale nie wychodzi:O Instalacja niby przebiega poprawnie, ale w "starcie"mama jedynie zeby usunac ten program. Nijak nie moge go otworzyc. Wie ktos co moze byc przyczyna?

sprobuj podpiaac telefon do kompa wtedy program powinien sie sam uruchomic chyba. a jaki masz telefon ?

Gość ciekawskaaaa
blondynka?

nie blondynka wyobraz sobie. Pierwszy raz cos nie wychodzi. Telofon LG. Oprogramowanie kupilam dla siostry i u niej z podlaczeniem telefonu tez bylo identycznie jak u mnie bez telefonu. Zastanawialam sie czy aby program pasowal do tego telefonu. Ale nawet bez telefonu powinnam miec przeciez jakas ikonke zeby moc do programu wchodzic. a tu nic:(

ja pamietam ze na pasku mi sie pojawialo - ale to przy podloaczeniu telefonu. ale nie pamietam czy mialam cos na pulpicie. a moze cos nie tak z programem ??

przewaznie przy takich oprogramowaniach masz skrot na punpicie. Jesli nie to gdziekolwiek to jest a tego nie mam, jedynie uninstaller:(. wlasnie sie zastanawiam. kabel czyta. nie wiem juz o co chodzi:(

a to jest oryginalny program ? znaczy kupowany u operatora w salonie albo w sklepie firmowym ? jesli tak to moze tam sie zglos i zapytaj ? ja sie nie znam za bardzo :o jestem beztalencie komputerowe :o

ja sprzedaje komputery zeby bylo ciekawiej:P Ale takiego problemu zw zyciu nie mialam:( Program kupowalam na Allegro, sprzedawca mi raczej teraz nie pomoze bo bylo kupowane z pol roku temu ( u siostry sobie plytka lezala i nie zainstalowala) Wiec nawet 14 dni na reklamacje minelo i nie moge tego zwrocic:( a pieniazki na to wydane

mimo wszystko dziekuje Ci za zainteresowanie;) Trzymaj kciuki bo poki jej tego nie zainstaluje,pewnie nie zobacze pieniazkow ktore na to wydalam;) Milego dnia papa

moze spróbuj sobie znalesc inny program w internecie ? moze zadziała? jest wiele programów do jednej marki telefonu a tandety dawaja przy zakupie

Gość ciekawskaaaa
a czy telefon ma taką funkcje do łączenia? bluthot lub irde?