Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOonaa

tabletki anty i nic wiecej?

Polecane posty

Gość LoOonaa

Moze to glupie pytanie ale chce wiedziec.... Czy uwazacie tabletki antykoncepcyjne jako 100% zabezpieczenie, czy stosujecie je w polaczeniu z prezerwatywa, globulkami itp??? I najwazniejsze czy uzywajac tylko tabletki facet moze konczyc wewnatrz bez konsekwencji??

nie trzeba stosować ZADNYCH dodatkowych zabezpieczeń! Tabletki są właśnie po to, żeby nie trzeba było tego robić. Tak samo z kończeniem w środku, właśnie po to są tabletki, żeby można to było robic bez obaw... :)

Gość piguleczka87
tez zzamierzam zaczac brac tabletki.jestes w 100%pewna ze facet moze konczyc w tobie?JA MAM OBAWY:/PANICZny strach przed ciaza:/

myszka ale ta ciąże to nie dlatego ze skonczyl w tobie a tabletki nie zadzialaly? :)

o fajnie ci. a powiedz mi to jest tak ze kazde tabletki działają na kazdą kobiete?

no bo sie tak zastanawiam, ale ginekolodzy zazwyczaj przypisują je bez zadnych badan wiec hcyba działaja na każdą

Gość a 12
myszko a powiedz czy to ze ja plamie jest normalne? ile moze to twac? w srode koncze brac pierwsze opakowanie? zawsze bede juz plamic? czy to zalezy od organizmu? sory ze sie wtracilam do rozmowy ...

ja kiedys jak brałamharmonet pierwsze opakowanie mialam plamienia podczas 2 opakowania przeszlo

Gość a 12
kurcze nie wiem. Biore novynette, to moje pierwsze tabletki, ginekolog mnie zapewniala ze beda odpowiednie, narazie sie tym nie przejmowalam bo moj chlopak jest za granica ale wraca za 27 dni i chcialam bym juz nie miec zadnych plamien... radzisz zmiane tabletek?

Gość a 12
ups, pomyliłam sie, za 17... cały czas musze chodzic z wkladkami i jak wroci bede sie chyba nie swojo czuć, ale może mi przejdzie... kurcze wkurza mnie to :(

Ja takie plamienia miałam po Dianie:( 3 pełne miesiace .a lekarka twierdzila ze wszystko ok(!!!) Nie posluchalam jej i na czwarty miesiac juz nie wykupilam...

Gość a 12
jejku nie strasz ze tak długo :(

Gość a 12
to jest takie dziwne bo nie które dziewczyny nie mają w ogóle... a np novynette kosztuje prawie 30 zł więc myśłam że będzie ok, ale jednak nie... ale chyba jeszcze poczekam, może przejdzie w trakcie 2 opakowania?...

Widocznie nie byly dla mnie. Recepta na nie zostala przepisana bez zadnego szczegolowego wywiadu. Ot,skarzylam sie na pryszcze. A przeciez inne tabletki anty tez moga ladnie wyregulowac cere.

Gość a 12
no cóż, musze czekac, moze po drugim opakowaniu mi przejdzie chociaz to ciągłe noszenie wkładki mnie bardzo wkurza! A mam jeszcze takie pytanie do Was, czy jesli mam te nie wielki plamienie, jak wroci mój chłopak mogę sie kochać, czy podczas stosunku będzie mi lecieć krew? Jak to jest? proszę powiedzcie!