Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOonaa

jak rozcieńczyć tusz do rzes??

Polecane posty

Gość LoOonaa

Macie dobry sposob na rozcienczenie tuszu do rzes?? Mi czesto i szybko wysychaja..... Lubie sie malowac tuszami "o swiezej " konsystencji i czesto wlewam odrobine wody do tuby , ale to na krotko starcza:( Gora tydzien i znow trzeba rozcienczac Zal mi kupowac znow nowego bo wysuchaja nawet po 2 tygodniach stosowania....

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
moze kroplą toniku do twarzy

Gość pysiaczekk
ale to chyba niemozliwe zeby kazdy tusz Ci tak szybciutko wysychal, pewnie niedokladnie zamykasz. Dokrecaj je mocno, ja tak robie i uwierz mi ze rzaden tusz nie wysechl mi wczesniej niz po 3 miesiacach, a uzywalam i tanich i drozszych

Gość marija
Ciapranie tego tuszu mu nie pomoże. Trzeba wyrzucić. Może kup lepszy tusz. Używam takich niezbyt drogich, ok. 40 zł i nie mam takich problemów. Może rzeczywiście ich nie dokręcasz albo trzymasz w jakimś mocno nasłonecznionym miejscu?

Gość anhela
Musisz kupić płyn do demakijażu oczu, ale płyn- zwykły, nie taki dwufazowy z olejkiem, tylko czysty płyn, na przykład Ziai za 5 zł, i wlać parę kropel ( zobaczysz sama, ile będziesz musiała wlać), dobrze wymieszać tusz szczoteczką w środku i po wszystkim. Jeśli tusze szybko Ci wysychają, to spróbuj nie ładować do nich powietrza, wiesz, chodzi mi o taki ruch, jakbyś myła butelkę tą specjalną szczotką. Masa dziewczyn to robi, ja kiedyś też. W ten sposob wtłaczasz powietrze do tuszu no i on schnie, nawet jak jest zamkniety.

Gość odpowiedx
wpryskując do środka odżywkę do włosów - ale trochę, nie za dużo

Gość Anhela
Boszeeee, NIE odżywkę do włosów!!! To nie jest preparat do rzęs, tylko do włosów na głowie...jest chyba jakas różnica....

Gość xxxxxssssss
mozesz wrzucic do garnuszka z goraca woda...

Gość martusia87
Ja rzadko mam taki problem, ale jeśli wystąpi to dodaję odrobinę wody mineralnej gazowanej i jest spokój.

Gość taktalkajsk
krem nivea

Gość a potem pewnie toto
skleja rzęsy, powoduje zaczerwienienie oczu, osłabia rzęsy i zsycha się momentalnie. nie lepiej kupić jeden droższy tusz na pół roku? cenowo wyjdzie na to samo co przez pół roku byle co raz na dwa tygodnie.

Gość Asta lavista
krem nivea pomaga bo jest tłusty i nie wysycha

Gość ale tusz się rozmazuje