Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki se facet

Jak dyskretnie dowiedziec sie...

Polecane posty

Gość taki se facet

Mam zamiar niedlugo sie oswiadczyc i tu pojawia sie maly problemik..;) Otoz nie znam rozmiaru palca dziewczyny i nie wiem jaki rozmiar pierscionka wziac. Jak mozna w sposob dyskretny sie dowiedziec?? To ma byc niespodzianka dlatego chodzi mi o to aby sie nie polapala... Z gory dzieki za rady

Gość inny taki se facet
Ja mam podobny problem, prosze o rade. Pozatym jak kurde sie oswiadcza bo jestem zielony, spotykam sie z dziewcyzna i jjej sie pytam czy wyjdzie za mnie i daje jej pierscien czy pytam o powzolenie rodzicow > :)

Gość gtct
Może sama go nie znać

Podbierz jej jakiś pierscionek i idz z nim do sklepu :P Ewentualnie kup \"na oko\" coś co pasuje rozmiarem, tylko wybierz taki, coby się go dało potem zmniejszyć/powiększyć

Gość taki se facet
No ok... a jak kupie jakis i sie okaze za duzy lub za maly to mozna bezpiecznie go pomniejszyc lub powiekszyc??

Gość a nie możecie
im podwędzić jakiegoś pierścionka który nosza lub nosiły ? Gorzej jak tak dziewczyny nie lubią biżuterii i żadnych nie mają , ale nie martwcie sie , w każdym prządnym sklepie znają ten problem i bez kłopotu powinni wymienć gdyby coś było nie tak

Gość ....spokojnie...
da cie powiekszyc i pomniejszyc z tym nie ma problemu a jesli chodzi o pytanie wyzej to moj szwagier poprosil mnie abym zmierzyla pierscionek dla swojej siostry bo mamy podobny rozmniar palca mysle ze to byl dobry pomysl pierscionek pasowal jak ulal :D

Gość taki se facet
tu moze byc problem bo nie mieszkamy razem w tej chwili i przy najblizszym spotkaniu mam zamiar poprosic ja o reke...:)

Gość Poznany ale jak
moze podbierz jej pierscionek, albo jak bedziesz trzymal jej reke to na oko porownaj ze swoim palcem i kup jej odpowiednio mniejszy :)

Gość analina
pamiętaj by się odświętnie ubrać i wybrać odpowiedni moment, tzn nie taki gdy ona akurat spaliła ciasto i wychodzi do urzędu. zarezerwuj stolik w jakiejs uroczej knajpce, kup kwiaty i wtajemnicz we wszystko personel. oni osłonią wasz stolik parawanem, byś nie musiał klękać przy obcych ludziach.

Gość taki se facet
jak sie da pomniejszyc/powiekszyc to luzik... troche mi ulzylo :) W kazdym razie dzieki za rady. Jest jeszcze mozliwosc ze z jej matka pogadam o tym i ona mi poda rozmiar mniej wiecej :) Ok dzieki wszystkim za wszystko :)

Gość taki se facet
nie myslalem restauracji raczej tylko o jakims spacerze w plenerze :) poza tym nie wstydzilbym sie klekac przed obcymi ludzmi:P

Gość no i jeszcze
nie zapomnij powiedziec w sklepie,ze byc moze trzeba bedzie powiekszac/pomniejszac, bo sa takie pierscionki, z ktorymi sie tego nie da robic (np z duza iloscia malych oczek, bo wtedy powypadaja)

Gość bardzo piekne
niby dla żartu przymierz pierścionek który nosi na palec swojej ręki (pewnie będzie pasował na najmniejszy ;-)) I w ten sposób bedziesz wiedział jaki wybrać u jubilera. Powodzenia

Ja poprosiłem szwagierkę, ona dokonała pomiaru.Wymiar nie jest jednoznaczny z rozmiarem ale dobry jubiler poda ci rozmiar. Tylko żeby pomiar był w miarę dokładny. Rzeczywiście nie każdy ierścionej da się powiększyć/pomniejszyć i nie do każdego rozmiaru. ja też się oświadczałem w plenerze.

Gość Ismenaa
plener:) liście albo opadające płatkisniegu:) hmm cudownie:)