Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamona19

co o tym sadzicie????

Polecane posty

byłam z facetem w ktorym sie zakochałam , po miesiacu po raz pierwszy sie kochalismy , to był moj pierwszy raz no i oczywiscie stało sie to czego sie bałam juz nie było tak pieknie jak przed sexem mało sie odzywał, jak juz to tylko wtedy kiedy chciał... teraz juz w ogole a ja nie potrafie zapomniec wkoncu to był moj pierwszy Ale na poczatku znajomosci mowił mi ze chce dziewczyne na powaznie , a ja wtedy bylam swierzo po rostaniu z byłym facetem, dlatego nie chciałam nic zaczynac on uznał ze go olaąłm a potem mimo potego własnie wszystko tak sie potoczyło.. moze dlatego tak zrobił przez to ze go olałam a.... co o tym mysliscie???

Gość kloszard dworcowy
ile chcesz wałkowac ten temat? od samego początku nie robiłem ci żadnych nadziei, a ty się upierałaś, że mimo wszystko chcesz potem się okazało że jest ci to potrzebne jako zaliczenie do studiów, więc nie dziw się że się wkur***łem, bo u mnie k*** takie oszustwo nie przejdzie 😠 nie jestem jakimś pier****nym królikiem doświadczalnym

Gość kloszard dworcowy
jeszcze się pytasz? rozumiesz po polsku czy trzeba ci tłumaczyć?? trzeba było miec szczere intencje od początku do końca, a nie teraz wylewać łzy nad rozlanym mlekiem co jak co, ale ja drugi raz nie dam się wrobić 😠

hmm no ale kim ty jestes ja cie nie znam i nie bylo żadnego oszustwa przestan sie koles podszywac i zmyslac jakies dziwne historie bo ja sie normalnie ludzi pytam a ty widze nie masz co robic