Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja__

Nie znoszę Niemców a muszę..

Polecane posty

Gość Patrycja__

.. jechać służbowo w tę chamską, prymitywną tłuszczę, do Niemiec. Rzygać mi się chce. To tylko trzy dni a nie wyobrażam sobie jak będę znosić te ich ohydne, wszechobecne szwargotanie i te zakazane, tępe mordy. No musiałam się wyżalić. Proszę, podpowiedzcie mi jakie plusy da się wynaleźć w pobycie w tym kraju.

Gość Salomon
nie ma plusów :(

Gość Salomon
witaj shorty!!!!!! 👄 mmmmrrrrrrrrrrr :D

Gość Patrycja__
właśnie tak myślałam, że nie ma ble...

Gość Patrycja__
mogę wyjść, a bo co?

Gość taka jednaaa
a o co ci dokladnie chodzi z tymi Niemcami?? co ty masz do nich bo nie rozumiem

Gość Patrycja__
bo nie znoszę tej nacji? nie znoszę i mówię o tym wprost, bo tak mi się podoba :) zresztą karę już mam, nie ma możliwości żebym wykpiła się od kontaktów z tymi... (same niecenzuralne słowa mi się cisną do głowy), czyli będę się męczyć

Gość Patrycja__
taka jednaa, to niekoniecznie jest do rozumienia, jedni nie cierpią zgrzytu noża o talerz (mi to nie przeszkadza akurat), inni brzmienia niemieckiej mowy (ja to mam od dzieciństwa), a moje obserwacje dodatkowo potwierdzają że nie tylko ich mowa jest ohydna ale także ich wartości i sposób bycia może znalazłoby się jakieś plusy, część ich polityki zagranicznej jest całkiem OK, obecnie, i psy wyhodowali fajne, ale ja tam wolę się z nimi nie zadawać

Gość taka jednaaa
oj patrycja ja w tym kraju musze zyc i jakos nic nie mowie jedni sa dobrzy, a inni zli nie mozesz tego uogolniac tak samo jak polacy no nie ma na to reguly

Gość Patrycja__
Papierowe, Katarina, tym właśnie się pocieszam :)))

Gość Patrycja__
taka jednaa, to się trzymaj :)

Gość taka jednaaa
nie podoba ci sie ten jezyk, bo go nie umiesz i nei rozumiesz,albo masz jakies dziwne przezycia z tym jezykiem nie wiem, ale najdziwniejsze jest to, ze mozna miec nienawisc do ludzi chociaz ich sie tak na prawde nie zna przykre to :(

Gość Patrycja__
nienawidzę tego narodu, bo czepiali się naszego kraju od zarania dziejów i nie ma w nich dotąd należnej pokory język niestety znam, na tyle żeby się komunikować, jak na mój gust brzmi wstrętnie, choć bawi mnie a nawet podoba mi się niekiedy jego logika

a bo polacy to lepsi :D ciekawe co mysla o tobie \"o jaaa, znow jakas glupia polka do nas przyjezdza i bedzie zasuwala tym debilnym jezykiem ktorego nikt poza tym 40 milionowym pozal sie boze krajemnie rozumie\" :o 🖐️

Gość takaaa jednaaaa
a Polacy to niby tacy swieci sa tak?? nie rozumiem twojego nastawienia, ale to jest twoja sprawa mnie to nie obchodzi...................

Gość Patrycja__
pewnie że Polacy lepsi, i Rosjanie lepsi, Żydzi lepsi, Belgowie lepsi, Anglicy lepsi, Hiszpanie lepsi, Finowie lepsi, Berberowie lepsi, Jariba lepsi, Jonomami lepsi, Czukcze lepsi, Aborygeni lepsi, kto tam jeszcze lepsi, wszelkie narody są wyżej od Niemców, na przykład pod względem rozwoju emocjonalnego oczywiście, to moja wolna opinia, nie zachęcam was do zgadzania się z moim zdaniem lub tym bardziej do nienawiści wobec jakiegoś narodu

Gość Patrycja__
dobra, ponawynurzałam się tutaj, jeszcze w tamtym nienawistnym kraju wyżyję się na paru tubylcach, i już poczułam się lepiej dzięki za uwagę nie bierzcie do siebie, przecież Niemcami nie jesteście spadam stąd :)))

Gość gość
Oyac508mRk8aXKmUUxEpCBcB