Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

KUPIC SUKIENKE CZY USZYC??PORADZCIE,PROSZE

Polecane posty

moja siostra ma slub i musze sie jakos przygotowac,kupilam niby dzisiaj material,ale nie jestem przekonanan do szycia. nie jestem szczupla osoba i wstydze sie kupowac w sklepie ubrania (waze ok 68 kg) mam sadlo na brzuchu i po prostu nie wiem co robic.

no wlasnie ja nikgdy niczego nie szyłam,wiec nie wiem.a poza tym jak kupowalam na studniowke gorset to był rozmiaru 40 a teraz jest na mnie za mały...wstydze sie kupowac rozmiar 42...

Gość dajze spokój
ja mam 42/44 i kupiłam piekną suknie z gorsetem za niewielkie pieniadze. Szyć mozna jak sie ma naprawdę dobrą i zaufaną krawcową. Ja osobiście wolę kupić przynajmniej widać od razu efekt końcowy :-)

kochane, czegoż się wstydzić, ja też mam 42 :) i jestem z tego dumna, bo był czas, kiedy było 50 :):):) A po drugie .... mam to szczęście, że moja mamcia jest krawcową i to dobrą :) .... tak więc od dawien, dawna mam wszystko szyte :)

Gość ki-ki
lepiej kup uszy niż sukienkę, gdyż uszy potrzebne są w życiu a sukienka mniej.

Gość ki-ki
nie, ja nie mówię - sukienka też się przyda :classic_cool:

Gość sumienie kobiece sumienie
jedz więcej:classic_cool:

Gość marija
zdecydowanie uszyć. nic ze sklepu tak dobrze nie będzie leżało na Tobie jak coś specjalnie na Ciebie stworzonego.:) na wielkie wyjścia zawsze szyję.

Gość marija
a od czego? słuchając wypowiedzi niektórych kobiet zaczynam dochodzić do wniosku, że chyba tylko ja tyję od jedzenia a reszta to ma opuchliznę głodową.:P

Gość kała19
biegam boso w strugach moczu wypływającego z mojego pokoiku

Gość Marttaa24
Nie matrw się.sprzedawczyni na pewno ucieszy się,że hccesz kupić nietanią suknię,a nie będzie jąo chodziło to,czy chcesz 42,czy 36 !! udanej zabawy!! :-D ja na weselu byłam ostatnio,mając 7 lat :-( moje koleżanki mają wesela,a ja siedzę za granicą i nie mogę mimo zaproszen przyjechać ,siostra młodsza,... czekam na moje wesele - za 2 latka

cos ci nie wyszło....mam probelmy z hormonami,ale wy jestescie za glupie zeby to zrozumiec

Gość Marttaa24
nie obrażaj tych zyczliwych!!!!!

Gość marija
jako osoba o powaznych problemach hormonalnych powiem Ci, że od samych hormonów jeszcze nikt nie utył.:P ale już nie będę Cię dołować. udanych zakupów. baw się dobrze. 🖐️